Autosjedalica Maxi Cosi – Rodifix M i-Size Basic Grey

269,95 KM

Izgradite sigurnu i sretnu budućnost uz Maxi-Cosi RodiFix M i-Size autosjedalicu!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Otkrijte apsolutni vrhunac sigurnosti i udobnosti s Maxi-Cosi RodiFix M i-Size autosjedalicom! Namijenjena je djeci od 3,5 do 12 godina (100-150 cm) i dizajnirana je da vaše dijete bude zaštićeno tijekom svakog putovanja.

Jedna od ključnih značajki autosjedalice je integrirana G-CELL tehnologija s bočnom zaštitom od udara. Ova tehnologija posebno je konstruirana da rasprši sile udara daleko od vašeg djeteta, pružajući mu vrhunsku zaštitu.

Rodifix M i-Size raste zajedno s vašim djetetom zahvaljujući podesivom dizajnu u visini. To znači da će uvijek biti sigurno i udobno, bez obzira na to koliko brzo raste. Autosjedalica je opremljena ISOFIX priključcima koji osiguravaju sigurnu i stabilnu instalaciju u automobilu.

Bez glomaznih naslona za ruke koji smetaju, pričvršćivanje je brzo i jednostavno. Autosjedalica je osmišljena tako da čak i samostalna djeca mogu sami sebe pričvrstiti.

Osim iznimne udobnosti, autosjedalica pruža i niz praktičnih značajki. Presvlaka je periva, što znači da je lako održavati čistu. Autosjedalica se savršeno prilagođava vozilu kako bi vašem djetetu pružila udobnost, a također je moguće instalirati 3 autosjedalice u nizu, tako da će sva obitelj imati dovoljno prostora u automobilu.

Kad je u pitanju sigurnost i zaštita vašeg djeteta, ova autosjedalica pruža najbolje. Osim G-CELL tehnologije, Rodifix M i-Size također zadovoljava najviše sigurnosne standarde i odgovara i-Size normi.

Narudžbu možete obaviti već danas i osigurati mir roditeljima znajući da je njihovo dijete sigurno i zaštićeno na svakom putovanju. Ne propustite ovu priliku i osigurajte svoje mjesto u svijetu sigurnosti i udobnosti s Maxi-Cosi RodiFix M i-Size autosjedalicom!

Značajke

  • Autosjedalica Maxi-Cosi RodiFix M i-Size – vrhunac sigurnosti i udobnosti
  • G-CELL tehnologija raspršuje sile udara
  • Autosjedalica raste s djetetom, pružajući sigurnost i udobnost
  • Brzo i jednostavno pričvršćivanje bez naslona za ruke
  • Periva presvlaka i prilagodljivost vozilu
  • Autosjedalica zadovoljava najviše sigurnosne standarde i i-Size normu