Autosjedalica Maxi Cosi – Rodifix M i-Size Basic Black

269,95 KM

Dajte svom mališanu najbolje – Maxi-Cosi RodiFix M i-Size autosjedalica pruža vrhunsku sigurnost i udobnost!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Autosjedalica Maxi Cosi - Rodifix M i-Size Basic Black 269,95 KM
Požurite, samo 5 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Maxi Cosi Rodifix M I Size Basic Black Autosjedalica pruža dugoročnu sigurnost, prilagodljiva je i raste zajedno s vašim djetetom kako bi bilo zaštićeno tijekom vožnje. Podizač sjedala sa visokom naslonom ima integriranu tehnologiju G-CELL za zaštitu u slučaju bočnih sudara. Dizajniran je prema najstrožim sigurnosnim standardima i jamči sigurnost vašeg djeteta (100-150 cm). Izrađen je da traje dugo, pružajući roditeljima mir.

Budući da je Maxi-Cosi RodiFix M i-Size izrađen prema najstrožim i-Size sigurnosnim standardima, pruža maksimalnu sigurnost vašem djetetu. S ISOFIX točkama za pričvršćivanje, ova autosjedalica je vrlo stabilna, čak i kada vaše dijete nije u njoj. Budući da 45% sudara dolazi sa strane, Maxi-Cosi RodiFix M i-Size je opremljen integriranom tehnologijom G-CELL koja je posebno dizajnirana da preusmjeri sile sudara s vašeg djeteta, smanjujući rizik od ozljeda, posebno u području glave, vrata i ramena. Maxi-Cosi RodiFix M i-Size raste zajedno s vašim djetetom i izrađen je da traje dugo i pruža zaštitu.

Pametan dizajn Maxi-Cosi RodiFix M i-Size čini svako putovanje jednostavnijim. S ISOFIX točkama za pričvršćivanje, ova autosjedalica se brzo i jednostavno instalira u automobil. Nakon što je sigurno postavljena, zahvaljujući dječjem dizajnu, djeca mogu lako zavezati pojas jer nema neugodnih naslona za ruke koji im smetaju. Podesivi dizajn također omogućuje jednostavno prilagođavanje sjedalici kako vaše dijete raste – samo pritisnite gumb straga na naslonu za glavu/naslonu za leđa kako biste podesili visinu s rastom djeteta.

S podesivim, podstavljenim naslonom za glavu, naslonom za leđa i sjedalom s jastučićima, Maxi-Cosi RodiFix M i-Size pruža savršeno pristajanje, bez obzira na to koliko godina vaše dijete ima – bilo da ima 3,5 ili 12 godina. Podesivi naslon za glavu i naslon za leđa ne samo da pružaju zaštitu, već također pružaju dodatno ublažavanje tijekom svakog putovanja. Maxi-Cosi RodiFix M i-Size izrađen je od 100% recikliranih materijala i uvijek pruža udoban položaj.

Zahvaljujući jednostavnoj podesivoj visini, Maxi-Cosi RodiFix M i-Size raste zajedno s vašim djetetom. Ova autosjedalica s visokim naslonom čuva vaše dijete od predškolca do tinejdžera (3,5-12 godina/100-150 cm), pružajući sigurnost, zaštitu i udobnost. Kako vrijeme prolazi i vaše dijete raste, jednostavno pritisnite gumb na stražnjoj strani naslona za glavu/naslonu za leđa i pomičite ga prema gore kako biste osigurali savršeno pristajanje iz godine u godinu. Ovo ne samo da produljuje visinu i životni vijek sjedalice, već također pruža mir uma tijekom više od 8 godina.

Ne čekajte više, uložite u sigurnost vašeg djeteta s Maxi-Cosi RodiFix M i-Size u boji Basic Black. Uz ovu autosjedalicu, vaše dijete će biti zaštićeno i udobno tijekom svake vožnje. Kupite je danas i osigurajte vašem djetetu najbolje!

Značajke

  • Maxi-Cosi RodiFix M i-Size – autosjedalica koja raste s djetetom.
  • Maksimalna sigurnost uz G-CELL tehnologiju i-Size standarda.
  • Brza i jednostavna instalacija s ISOFIX točkama.
  • Podesiv dizajn za udobnost i prilagodljivost.
  • Autosjedalica za djecu od 3,5 do 12 godina.
  • Kvalitetna izrada, sigurnost i udobnost na svakom putovanju.