Ležaljka Maxi Cosi – Kori Beyond Graphite Eco

229,00 KM

Osigurajte sigurnost i udobnost svog mališana s inovativnom Maxi Cosi Kori ležaljkom – pružite mu najbolji doživljaj!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Ležaljka Maxi Cosi - Kori Beyond Graphite Eco 229,00 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Kori Beyond Graphite Eco Ležaljka je savršena za tvoju bebu od rođenja pa sve do 24 mjeseca (0-15 kg). Ova udobna i sigurna ležaljka ima sve što tvoja beba treba za opuštajući i stimulativan doživljaj.

Uz udobnu i podstavljenu neonsku jastučnicu, tvoja beba će se osjećati sigurno i potpomognuto. Možeš odabrati između 3 različita položaja za sjedenje, ovisno o preferencijama tvoje bebe.

S ležaljkom dolazi i stimulirajući luk za igračke sa 2 zabavne igračke koje će zanimati tvoju bebu. Ovaj luk možeš ukloniti kako bi mogao/la lagano premjestiti ležaljku ili je spremiti.

Ležaljku možeš jednostavno presložiti i spremiti, što je posebno korisno kad putuješ ili trebaš osloboditi prostor u domu.

Sa svojim laganim dizajnom, ležaljka je idealna za putovanja i možeš je lako nositi sa sobom. Također se može koristiti u 2-u-1 načinu rada – kao ležaljka za igru ili kao stacionarna stolica za hranjenje ili odmor bebe.

Dimenzije ležaljke su 72 x 33,5-48 cm, a sjedište 76 x 42,5 cm. Težina proizvoda je samo 2,7 kg, što je vrlo praktično za premještanje.

Materijal navlake ležaljke je izrađen od 100% recikliranih “ECO Care” tkanina, a navlaka se može skinuti i oprati u perilici rublja kako bi ostala čista i svježa.

Maxi Cosi Kori Beyond Graphite Eco ležaljka je sve što ti treba za udobnost i sigurnost tvoje bebe. Pruža potporu i zabavu te je jednostavna za korištenje i održavanje. Ne propusti priliku iskusiti ovaj kvalitetan proizvod koji će tvoja beba voljeti i u kojem će uživati.

Značajke

  • Ležaljka za bebe od rođenja do 24 mjeseca
  • Udobna i sigurna s neonskom jastučnicom
  • 3 položaja sjedenja prema preferencijama bebe
  • Stimulirajući luk za igračke s 2 zabavne igračke
  • Presavija se i lako se sprema
  • Materijal od 100% recikliranih tkanina, periva navlaka