Ljuljačka Maxi Cosi Kori Beyonde Green Eco

229,00 KM

Prepustite se ravnoteži udobnosti i sigurnosti s ljuljačkom Maxi Cosi Kori s Igračkama – Pravi raj za vašu bebu!

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Maxi Cosi Kori Ležaljka s Igračkama – Savršena ravnoteža udobnosti i sigurnosti!

Uživajte u najudobnijem iskustvu za vašu bebu s Maxi Cosi Kori Ležaljkom s Igračkama. Ova inovativna ležaljka je dizajnirana kako bi pružila maksimalnu udobnost od prvih mjeseci djetetovog života. Zahvaljujući dodatnom jastuku za novorođenče, vaša beba će biti umotana i zaštićena mekim zagrljajem. Dodatno podstavljanje omogućuje udobno i ugodno sjedenje. Naslon za leđa ima tri različite položaje za ležanje, omogućavajući vašem djetetu da leži, opušta se ili sjedi, promatrajući sve što se događa oko njega.

Nova igračka na luku omogućuje vam poticanje zabave i pokretljivosti vaše bebe. Zahvaljujući svom dizajnu 2-u-1, Kori se lako pretvara iz ležaljke u sjedalo, a vi možete odabrati prema svojim potrebama. Podstavljene 3-točke pojasevi osiguravaju sigurnost u svakoj fazi rasta. Omogućuju naprijed i natrag kretanje čak i na energičan način bez rizika.

Ova udobna rješenja će pratiti vaše dijete od rođenja do dvije godine starosti (s maksimalnom težinom od 15 kg), pružajući relaksirajuće okruženje na vrhunskim tkaninama, izrađenim od 100% recikliranih materijala. Jednostavne za čišćenje, možete ih lako ukloniti i oprati u perilici rublja. Kad je zatvorena, Kori se lako pohranjuje, a zahvaljujući svojoj lakoći i kompaktnosti, jednostavno ju možete ponijeti sa sobom kada putujete ili se selite sa svojim djetetom u njegovim prvim dvjema godinama života.

S ovom Maxi Cosi Kori ležaljkom, vaša beba će uživati u svim pogodnostima i udobnosti dok je vi i vaša obitelj promatrate kako raste i istražuje svijet oko sebe. Ne čekajte, pružite svome djetetu najbolje iskustvo i naručite svoj Maxi Cosi Kori ležaljku s igračkama odmah!

Značajke

  • Maxi Cosi Kori – udobnost i sigurnost za vašu bebu.
  • Inovativna ležaljka s jastukom za novorođenče i dodatnim podstavljanjem.
  • Tri položaja naslona za leđa za ležanje, opuštanje i sjedenje.
  • Nova igračka na luku za zabavu i pokretljivost.
  • Pretvara se u sjedalo, s 3-točkastim pojasima i slobodnim kretanjem.
  • Prati rast vašeg djeteta do dvije godine, lako se čisti i pohranjuje.