Fisher Price Sveznalica Gamer

78,75 KM

Neka vaše dijete istražuje svijet uz Fisher-Price® igraću konzolu Smij se i uči!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Predstavljam vam Fisher-Price® zabavnu igračku Smij se i uči! Ova nevjerojatna igračka posebno je dizajnirana za najmlađe igrače i pruža mnogo više od same zabave. S više od 10 gumba s aktivacijom svjetla i edukativnim sadržajem, vaš mališan će učiti abecedu, brojanje i još mnogo toga!

Jedna od zanimljivih aktivnosti je okretanje žute ručke koja proizvodi zabavne zvukove klikanja, dok se crvena ručka može klizati gore-dolje. To sigurno privlači pažnju i zadržava interes mališana!

Ali to nije sve! Mali igrači mogu podići svoju igru na višu razinu s Fisher-Price® Laugh & Learn® Twist & Learn Game. Ova interaktivna edukativna igračka izgleda kao ručni uređaj za igranje za odrasle, ali je prilagođena djeci. Ima grupu Laugh & Learn® na ekranu, 2 “kontrolera” koji se okreću i pomiču i puno zabavnih gumba za pritiskanje.

Dok se vaš mališan “igra”, aktivirat će se raznobojna svjetla, pjesme i obrazovne fraze koje će ih učiti brojanju od 1 do 10, oblicima i bojama. Ova igračka pomaže u razvoju fine motorike i pokazuje uzrok i posljedicu, što je izuzetno važno u dobi od 9 mjeseci do 3 godine.

Ova prijenosna igraća konzola ima svjetla, glazbu i prijatelje iz Laugh & Learn® za još uzbudljiviju igru. Mali igrači kontroliraju zabavu s više od 10 gumba za raznobojna svjetla, glazbu i zvukove. Sa 65+ pjesama, zvukova i fraza, ova glazbena edukativna igračka uči vašeg mališana brojanju, oblicima i bojama.

Sveznalica Gamer izuzetno je realistično dizajnirana igračka koja će privući pažnju mališana. Pomaknite joystick, pritisnite D-pad ili okrećite ručke “kontrolera” – sve to pruža sate zabave i učenja.

Ova igračka je više od obične igračke – ona je alat za razvoj i učenje. Ima značajke koje će pomoći vašem mališanu da razvije fine motoričke vještine i razumije uzrok i posljedicu.

Kupnjom ove izvanredne igračke, pružate svom djetetu ne samo zabavu, već i priliku za učenje. Sada je vrijeme da se zabavite i naučite s Fisher Price Sveznalica Gamerom!

Značajke

  • Fisher-Price® Smij se i uči! – zabavna i edukativna igraća konzola
  • Uči abecedu, brojanje i druge važne vještine
  • Interaktivna Fisher-Price® Twist & Learn Gamer za više zabave
  • Raznobojna svjetla, glazba i obrazovne fraze
  • Pomaže razvoju fine motorike i uzrok-posljedica razumijevanja
  • Realističan dizajn za sate zabave i učenja

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.