Magnetne Kocke Marble Run – 148Kom

57,95 KM

Otkrijte nevjerojatnu moć kreativnosti uz magnetne kocke od 148 komada – stvorite vlastiti svijet!

Na zalihi

Magnetne Kocke Marble Run - 148Kom 57,95 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dobrodošli u svijet Magnetnih Kocki! Sa setom od 148 komada, imate beskrajne mogućnosti da gradite i stvarate nevjerojatne kreacije. Cilj je pružiti vam mogućnost da koristite svoju maštu i kreativnost kako biste stvarali fantastične građevinske projekte.

Magneti su pažljivo dizajnirani kako bi pružali snažno prianjanje i stabilnost.

Upotrebom seta od 148 komada, možete razvijati svoje vještine rješavanja problema, logike i kreativnosti. Svaka kocka je pažljivo izrađena kako bi vam pružila glatku površinu i čvrsto držanje.

KOMPLET IGRAČKI SET OD 148 DIJELOVA MARBLE RUN: set sadrži niz magnetskih i svijetlih šarenih prozirnih dijelova; ovaj set potiče vašeg nadobudnog arhitekta ili inženjera da naprave što god zamisle. Set magnetnih kocki uključuje cijevi, kuglice, izbor oblika i naljepnice. Vaša djeca mogu stvarati labirinte, loptice, tornjeve i još mnogo toga. Potaknite njihovu kreativnost i oživite njihovu maštu!

ISKUSITE MOĆ UČENJA: Poboljšajte i njegujte njihov interes za znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku putem našeg kompleta za igranje s magnetskim kockama. Djeca će učiti rješavati problema, prepoznavati boje i oblike, koordinaciji oko-ruka, uzroka i posljedica, prostornom razmišljanju od ranog djetinjstva.

GRADITE NEVJEROJATNO KREATIVNE I ZABAVNE DIZAJNE: Jedinstvene magnetske pločice konfigurirane su s prozorima koji se mogu rotirati i omogućuju vašoj djeci da grade onoliko velike koliko žele. Različiti oblici stvaraju kreativniji stil i privlače više dobnih skupina. Prozirne cijevi mogu ostati otvorene kako bi djeca mogli vidjeti kako kuglice prolaze oko njihove strukture. Kugle imaju različite dizajne za osjetilno prepoznavanje.

SIGURNOST NA PRVOM MJERU: Budući da su igračke jedan od predmeta koje naša djeca najčešće koriste, želimo se pobrinuti da budu sigurne tijekom igre. Naš set za igru ​​izrađen je od izdržljivih, čvrstih materijala koji se lako čiste

IZVRSNA IDEJA ZA BLAGDANSKI DAR OVE SEZONE ZA VAŠEG MALIŠA: Ovaj interaktivni set za igru ​​savršen je za djecu od 3 i više godina. I odrasli će se htjeti igrati s njima, tako da potiče obiteljsko povezivanje. Također potiče timski rad s njihovim drugovima u igri čime im pomaže u izgradnji samopouzdanja i stjecanju osjećaja postignuća. Savršeno za Božić i rođendane, djeca će uživati ​​u satima zabave uz naš set igračaka za gradnju.

Ovaj set je prikladan za djecu i odrasle, pružajući obilje zabave i edukacije. Dok stvarate, razvijate svoje vještine timskog rada, fine motorike i prostornog razmišljanja.

Naručite set Magnetnih Kocki od 148 komada i otvorite vrata nevjerojatnom svijetu kreativnosti i zabave. Ne propustite priliku da postanete pravi majstor gradnje i stvaranja.

Kupite sada i doživite moć magnetizma kroz set Magnetnih Kocki od 148 komada.

Značajke

  • Nevjerojatan svijet gradnje i kreativnosti s Magnetnim Kockama.
  • Snažno prianjanje i stabilnost za fantastične kreacije.
  • Razvijajte vještine rješavanja problema, logike i kreativnosti.
  • Zabava i edukacija za djecu i odrasle.
  • Timski rad, fine motoričke vještine i prostorno razmišljanje.
  • Naručite danas i otvorite vrata svijetu kreativnosti i zabave.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.