Ljuljačka sa sigurnosnim remenom – bijela

69,95 KM

Na zalihi

Ljuljačka sa sigurnosnim remenom - bijela 69,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Višestruki sigurnosni dizajni – Svaka od naših ljuljački za strogo je testirana na sigurnost. Sigurnosne mjere uključuju dvostranu pamučnu platnenu tkaninu, izdržljivi konop i karabiner koji se može zaključati te izdržati težinu od 65kg.

Mekani i kvalitetni materijali – Naša ljuljačka za malu djecu ima meku tkaninu (može se prati u perilici rublja) i jastuke s poliesterskim punjenjem koje je ugodno za kožu i nudi dodatnu udobnost i podršku vašem mališanu. Za okvir viseće ljuljačke za bebe koristi se visokokvalitetno prirodno drvo bukve, glatko i prirodnog mirisa.

Kompatibilan s unutarnjom i vanjskom upotrebom – Dizajniran za korištenje u unutarnjim i vanjskim prostorima – Može se postaviti u dvorištu, dnevnoj sobi, dječjoj sobi, trijemu, stablu u dvorištu itd.

Napomena: Ljuljačka je izrađena od platna i drva, dugotrajno izlaganje suncu može uzrokovati izblijedivanje platna. Ostavite je u zatvorenom prostoru kada se ne koristi kako bi ova ljuljačka za bila u najboljem stanju.

Jednostavno sastavljanje i podešavanje – Nevjerojatno jednostavno postavljanje traje samo nekoliko minuta bez ikakvih alata! Također je dizajniran s jednostavnim sustavom podešavanja visine. Prije/poslije postavljanja trebate samo prilagoditi duljinu užadi na željenu visinu.

Napomena: vješalice za ljuljačke su potrebne ako ljuljačku želite postaviti u zatvorenom prostoru

Pakiranje i jamstvo – Koristimo izdržljivo ekološko pakiranje u obliku kutije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.