Magnetni labirint Little Dutch – Little Farm

29,90 KM

Istražujte i učite kroz zabavu na farmi s Little Dutch Magnetnim Labirintom Little Farm – prilika za avanturu i razvoj vašeg djeteta.

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Magnetni labirint Little Dutch - Little Farm 29,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Da, pridružujem se avanturi na farmi! S Little Dutch Magnetnim Labirintom Little Farm, djeca će imati priliku istraživati i razvijati svoje motoričke vještine na zabavan način. Ovaj labirint je napravljen od drveta i obojen je bojama koje su sigurne za naše mališane.

Labirint je dimenzija 22 x 30 x 1,3 cm i prikladan je za djecu od 18 mjeseci i stariju. Ova igračka potiče kreativnost i maštovitost kod djece jer im omogućuje da premještaju kuglice na različitim mjestima na farmi.

Kroz labirint se mogu susresti s raznim preprekama poput vrtuljka traktora i vjetrenjače. Ova interaktivna igračka omogućuje djeci da istražuju, uče i igraju se istovremeno.

Osim što je zabavna, Little Dutch Magnetni Labirint Little Farm je i edukativna. Djeca će naučiti prepoznati boje i razvijati motoričke vještine i koordinaciju ruku i očiju.

Ovaj labirint omogućuje djeci da stvaraju vlastite priče i avanture na farmi. Na primjer, mogu premjestiti sve plave kuglice u ribnjak, a dvije crvene kuglice u stablo jabuke. Mogu koristiti maštu i otkriti nove načine za igru s ovom zabavnom igračkom.

Zgrabite olovku i krenite u avanturu na farmi s Little Dutch Magnetnim Labirintom Little Farm! Vaše dijete će uživati u istraživanju, učenju i razvijanju svojih vještina dok se igra s ovom kreativnom igračkom. Ne propustite priliku da vaše dijete otkrije čarobnost farme na zabavan i interaktivan način.

Značajke

  • Magnetni labirint za razvoj motoričkih vještina i mašte.
  • Dimenzije 22×30 cm, siguran za djecu od 18 mjeseci.
  • Interaktivna igračka s preprekama poput vjetrenjače i traktora.
  • Potiče učenje boja i koordinaciju ruku i očiju.
  • Djeca mogu stvarati vlastite priče i avanture na farmi.
  • Zabavan i edukativan način istraživanja svijeta farme.