Kocke LEGO – Plavi čudovišni kamion

33,15 KM

Iskusite adrenalinsku vožnju s LEGO City Čudovišnim Kamionom – zabavite se s ovom cool trkaćom igračkom!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Tražite zanimljiv set igračaka za djecu? LEGO City plavi Čudovišni Kamion (60402) je odličan izbor za dječake i djevojčice starije od 5 godina. Ovaj robusan kamion za off-road vožnju ima ogromne gumene gume i čvrsti dizajn koji može podnijeti akcijsku igru.

Vaše dijete će se zabavljati trkom i izvođenjem hrabrih skokova s ovom sjajnom trkaćom igračkom koja uključuje vozača minifigure za maštovitu igru. Ova mala Kamion igračka nije samo dobra za igru. Djeca mogu uživati u zabavnom iskustvu izrade uz slikoviti vodič za izgradnju i korak po korak digitalne upute putem LEGO Builder aplikacije. Pomoću ovog intuitivnog građevinskog pomagača, djeca mogu vizualizirati modele u 3D-u dok ih grade, pratiti proces izgradnje te istraživati i spremiti virtualne setove igračaka. Vaš grad, bez ograničenja!

U LEGO Cityju, djeca stvaraju vlastite maštovite avanture, bilo da lete nebom, utrkuju se oko staza u cool LEGO vozilima, jure kriminalce ili gase požare. Ova LEGO Čudovišna Kamion igračka je odličan rođendanski poklon za dječake i djevojčice starije od 5 godina, a djeca je mogu kombinirati s drugim setovima (koji se prodaju zasebno) iz LEGO City kolekcije za još više zabave.

Set za izgradnju Čudovišnog Kamiona – Djeca mogu izvoditi sjajne vožnje u ovoj LEGO City plavom Čudovišnom Kamion igračkom za dječake i djevojčice starije od 5 godina.
Što se nalazi u ovom setu? – Sve što djeca trebaju za izgradnju plavog minijaturnog trkaćeg Čudovišnog Kamiona i LEGO City vozača minifigure.
Zanimljiva igračka – Djeca mogu staviti vozača minifigure u kokpit Čudovišnog Kamiona i krenuti van ceste kako bi izvodila zabavne trikove i akrobacije.
Interaktivni vodič – Pomoću LEGO Builder aplikacije, djeca mogu zumirati i rotirati svoje građevinske igračke u 3D-u, pratiti napredak i spremiti virtualne setove igračaka.
Kreativna Igra – Oslobodite više zabave i avantura kada kombinirate ovaj LEGO vozilni set s drugima (koji se prodaju zasebno) iz LEGO City kolekcije.

Zabavan poklon za svaku prigodu – Ovaj set s malim trkaćim Čudovišnim Kamionom je zabavan poklon za svaki dan ili rođendanski poklon za dječake, djevojčice i djecu stariju od 5 godina koji vole nezaustavljivu utrku.

Ovaj tekst pruža mnogo korisnih i edukativnih informacija o proizvodu kako biste se osjećali kao da ste puno naučili čitajući ovaj post.

Značajke

  • LEGO City plavi Čudovišni Kamion za djecu stariju od 5 godina.
  • Robusan kamion za off-road vožnju s velikim gumama.
  • Sadrži vozača minifigure za maštovitu igru.
  • Slikoviti vodič i digitalne upute za izgradnju.
  • Kombinira se s drugim setovima iz LEGO City kolekcije.
  • Idealno kao rođendanski poklon za djecu koja vole utrke.