Akcija!

Lego Kocke 10917 Vatrogasni Kamion

Original price was: 12,25 KM.Current price is: 10,65 KM.

-13%

Lego kocke.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Mala djeca voze crveni vatrogasni kamion do sljedeće uzbudljive misije! Uz popularnu igračku za djecu prolaze prve važne prekretnice u razvoju kroz zabavno iskustvo jednostavnog slaganja i igru. Edukativna igračka, vatrogasni kamion za djecu Surađujte i glumite razne uzbudljive, maštovite misije spašavanja uz slatki vatrogasni kamion na guranje. Crvenim je kamionom jednostavno upravljati, a sva je kontrola u dječjim rukama dok jure na mjesto nesreće. Razvijaju fine motoričke vještine dok stavljaju ljestve i pomiču ih gore i dolje. Uz zabavnu igračku kamion u kojem su dječak i djevojčica vatrogasci djeca uče o timskom radu koji je potreban za uspješno izvršavanje zadataka. Igračke za razvoj iz serije LEGO® DUPLO® Kompleti za igru iz serije LEGO DUPLO omogućavaju predškolskoj djeci i roditeljima da podijele dragocjene razvojne prekretnice. Oblikovani su tako da budu najbolje igračke za potrebe mališana i potiču djecu da se izraze i da uče kroz neodoljivu igru bez ograničenja.

• Mali vatrogasci mogu poći u pustolovinu dok voze crveni vatrogasni kamion na sljedeću uzbudljivu misiju! Zabavni komplet igračaka savršen je za učenje djece o zajedničkom radu u izvršavanju zadataka.
• Vatrogasni kamion može biti prvi LEGO® DUPLO® komplet za slaganje vašeg mališana. Kamion ima 4 kotača i pokreće se guranjem, na prozorima su naljepnice s likovima dječaka i djevojčice, a tu su i pomične ljestve koje mogu postaviti na pravo mjesto za spašavanje.
• Glumi uzbudljivih misija spašavanja nema kraja. Mala djeca mogu odvesti kamion do mjesta nesreće, pomicati ljestve gore i dolje, a onda se udružiti i pomoći svima koji trebaju pomoć.
• Svi mali vatrogasci željet će se dočepati kompleta igračaka s vatrogasnim kamionom. Sjajan poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu.
• Vatrogasni kamion dug je više od 9 cm, visok 7 cm, a širok 6 cm, pa se dijete može igrati njime gdje se god nalazilo. Kombinirajte s drugim kompletima iz serije LEGO® DUPLO® za još više zabave.
• Nisu potrebne baterije. LEGO® DUPLO® vatrogasni kamion pokreće dječja mašta, pa zabava nikada ne završava!
• Zabava uz vatrogasni kamion počinje čim ga izvadite iz kutije. U jednostavnim uputama roditelji i mališani naći će ideje i nadahnuće za izvlačenje najviše razvojnih koristi iz igračke za igru na razne načine.
• Uvedite predškolsku djecu u svijet slaganja i učenja uz LEGO® DUPLO® komplete za igru. Oblikovani su tako da potaknu mlade umove na kreativnu igru bez ograničenja, sadrže poznate scene, zabavne likove i elemente kojima je jednostavno rukovati.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju najviše standarde u industriji. To znači da su savršeni za male prste; mogu ih podignuti, sastaviti i rastaviti. Tako je još od 1969.!
• U grupaciji LEGO bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, savijamo, grebemo i rastežemo LEGO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu za vašeg malog graditelja.