Lego Aurorin Dvorac

105,60 KM

Budite dio Disney bajke s LEGO setom Aurorin Dvorac i oživite maštovite scene iz Uspavane ljepotice!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dopustite da se prepustim mašti Disney princeza s ovim LEGO Disney setom Aurorina dvorac. Ovaj set ima za cilj potaknuti kreativnost i građevinske vještine djece starije od 4 godine. Dvorac dolazi s toboganom, stepenicama te 3 LEGO minifigurice i 2 manje građevine.

Za još jednostavnije i intuitivnije građenje dostupna je i LEGO Builder aplikacija koja će najmlađim graditeljima omogućiti zumiranje i rotaciju modela u 3D formatu, spremanje setova te praćenje njihovog napretka.

Ovaj set za djecu stariju od 4 godine pomaže razvijanju samopouzdanja kroz zabavno iskustvo igre. Zahvaljujući početnim kockama, mali graditelji dobivaju čvrstu osnovu za izgradnju. Svaka vrećica kockica sadrži jedan lik, što omogućuje djeci da započnu igru u bilo kojem trenutku te kasnije dovrše cijeli set.

Ovaj set je idealan za obiteljsku zabavu jer je namijenjen djeci starijoj od 4 godine, ali i odraslima koji su novi u svijetu LEGO građevinskih igračaka. Djeca mogu preuzeti kontrolu jer uz set dolaze i slikovne upute koje su jednostavne za razumijevanje, čak i za one koji tek počinju čitati.

Igrajte se, razvijajte i potičite maštu svoje djece s ovim LEGO Disney Aurorinim dvorcem. Oživite omiljene scene iz Disneyeve “Uspavane ljepotice” ili zamislite nove priče te poboljšajte komunikacijske i kreativne vještine kroz igru s omiljenim likovima iz Disney svijeta.

Ovo je zabavan poklon za djecu stariju od 4 godine, posebno za ljubitelje Disney princeza. Ovaj set pun maštovitih mogućnosti inspirirat će ih da stvaraju nove priče te ožive svoje omiljene scene iz Disneyeve “Uspavane ljepotice”. Također je idealan dar za djecu koja vole dvorce i graditi svoj svijet mašte.

Dvorac je visok više od 27 cm, širok 38 cm i dubok 11 cm, što ga čini idealnim za beskonačnu igru i zabavu.

Ovaj set donosi novi način građenja uz pomoć LEGO Builder aplikacije koja će voditi najmlađe graditelje na intuitivno putovanje izgradnje. Uz početne kocke, mali graditelji brzo kreću s izgradnjom. Jednostavne slikovne upute osiguravaju da nema prepreka za izgradnju, čak i za djecu koja tek uče čitati.

4+ setovi za izgradnju igračaka dizajnirani su kako bi potaknuli ključne vještine potrebne prije škole, poput komunikacije, koncentracije, mašte i samostalnog izražavanja.

Kvaliteta LEGO komponenti je neprikosnovena. Od 1958. godine, LEGO komponente uvijek zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi osigurale dosljedno povezivanje.

Sigurnost je na prvom mjestu. LEGO komponente prolaze rigorozna ispitivanja padova, zagrijavanja, stiskanja, savijanja i analizu kako bi zadovoljile globalne sigurnosne standarde.

Značajke

  • LEGO Disney set s Aurorinim dvorcem za djecu od 4 godine.
  • Potiče maštu i kreativnost kroz građenje i igru.
  • LEGO Builder aplikacija za jednostavnije i intuitivnije građenje.
  • Idealno za obiteljsku zabavu i novake u LEGO igrama.
  • Visok kvalitet LEGO komponenti i sigurnost za djecu.
  • Potiče komunikaciju i kreativne vještine kroz igru s Disney princezama.