Klups Tvrda Podloga Za Presvlačenje Guske

53,00 KM

Najbolja podloga za vašu bebu – udobnost, ljubav i praktičnost u jednom proizvodu!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Tvrda podloga za presvlačenje Klups je vrhunski proizvod koji će vam olakšati brigu o vašem malom čudu. Ova podloga nije samo praktična, već je i dizajnirana s ljubavlju i pažnjom prema vašem mališanu.

Proizvod je izrađen koristeći visokokvalitetne materijale s certifikatima koji garantiraju sigurnost najmlađima. Sama podloga ima sigurnu zaštitnu foliju, bez ftalata i drugih štetnih tvari, što je od ključne važnosti za osjetljivu kožu vaše bebe. Ta folija je također nepropusna i jednostavna za čišćenje, pružajući vam dodatnu sigurnost i praktičnost.

Dimenzije podloge su 70 cm dužine i 47 cm širine, idealne za udobno presvlačenje vaše bebe. Također, materijali korišteni za izradu podloge su vrlo mekani i udobni, pa će vaša beba biti ugodno smještena tijekom presvlačenja ili drugih rutinskih higijenskih postupaka.

Jedna od najvećih prednosti ove podloge je njen višenamjenski dizajn. Ne samo da se može postaviti na komodu za presvlačenje, već je također idealna za upotrebu nakon kupanja, presvlačenja ili drugih postupaka njege. Ova svestrana podloga je praktičan dodatak svakoj bebi sobi i olakšava svakodnevne zadatke brige o vašem mališanu.

Klups Tvrda Podloga Za Presvlačenje  je najbolji izbor za vašu bebu. Kupite ju danas i osigurajte svom mališanu udobnost, sigurnost i ljubav koje zaslužuje.

Značajke

  • Tvrda podloga za presvlačenje sa sigurnom zaštitnom folijom
  • Kvalitetan dizajn s ljubavlju prema vašem mališanu
  • Certifikati koji garantiraju sigurnost najmlađima
  • Nepropusna i lako čistiva sigurna folija
  • Udobne dimenzije za presvlačenje vaše bebe
  • Višenamjenski dizajn za praktičnu upotrebu

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.