Klups Podloga Za Presvlačenje Meka Zeko

42,35 KM

Ova meka podloga pruža ljubav i sigurnost tvojoj bebi – Klups Podloga Za Presvlačenje Meka Zeko je tvoj savršeni izbor!

Na zalihi

Klups Podloga Za Presvlačenje Meka Zeko 42,35 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Klups Podloga Za Presvlačenje Meka Zeko je neizostavna za svakodnevnu njegu tvog beba. Ova meka i udobna podloga dimenzija 70×47 cm (+/-2 cm) savršeno se uklapa na komodu kako bi pružila sigurno i udobno mjesto za presvlačenje tvoje mališane.

Jedna od ključnih karakteristika ove podloge je njen dizajn koji je prilagođen beba potrebama i sigurnosti. Pokrivena je sigurnom folijom koja je bez ftalata i potpuno sigurna za beba osjetljivu kože. S obzirom na to da je beba sklona pokretima, bilo je važno osigurati da podloga ima uzvišenja sa strana koji su posebno profilirani kako bi spriječili da se maleni sklizne s presvlačenja.

Osim udobnosti i sigurnosti, ova podloga također dolazi s punjenjem od poliuretanske pjene koja je meka i pruža dodatnu podršku za beba leđnu muskulaturu tijekom presvlačenja. Tvoja beba će biti udobno smještena dok se brineš o njoj.

Klups Podloga Za Presvlačenje Meka Zeko je više od običnog komada opreme. Ona je emocija, udobnost i sigurnost za tvoju bebu. Učini presvlačenje užitkom i brinući se za svoju malenu uz ovu meku podlogu koja je prilagođena beba potrebama. Ne dopusti da tvoja beba bude izložena nepotrebnim rizicima i osiguraj joj najbolje iskustvo uz Klups Podlogu Za Presvlačenje Meka Zeko. Kupi je danas i osiguraj sretne trenutke njege i ljubavi prema tvojoj bebi.

Značajke

  • Meka i udobna podloga za presvlačenje bebe
  • Sigurna i prilagođena bebinim potrebama
  • Profilirane bočne strane sprječavaju klizanje
  • Pruža podršku bebinim leđnim mišićima
  • Bez ftalata i sigurna za osjetljivu kožu
  • Uživajte u sretmom i sigurnom iskustvu presvlačenja