Igračka Jabadabadoo – Tacna i hrana

59,90 KM

Uplovite u kulinarsku avanturu sa šarmantnim drvenim setom za kuhanje Jabadabado.

Na zalihi

Igračka Jabadabadoo - Tacna i hrana 59,90 KM
Požurite, samo 5 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Drveni set za kuhanje marke Jabadabado je idealan način za djecu da istraže svijet kuhanja kroz maštovitu igru. Ovaj set je pun drvenih namirnica koje odgovaraju različitim okusima i preferencijama, što omogućuje djeci da razvijaju kreativnost i vještine kroz igru.

Sa drvenim nožem u ruci, mali kuhari mogu vježbati rezanje drvenog voća i povrća. To je pravi izazov za njihove rastuće vještine, ali istovremeno je sigurno jer su noževi izrađeni od drva. Djeca će se osjećati kao pravi majstori kuhinje dok pripremaju svoje obroke.

Set također uključuje drveni pladanj na kojem se može poslužiti ručak. Krumpir, salata, kriške krastavca i kobasice – sve to su drvene namirnice koje se mogu poslužiti na pladnju. Djeca će naučiti kako poslužiti hranu i stvoriti vlastite obroke.

Ovaj drveni set nije samo igračka, već i edukativni alat koji će djeci pomoći da se upoznaju s opasnostima pripreme jela i važnosti zdrave i uravnotežene prehrane. Kroz igru, djeca će naučiti kako se hrana priprema i pravilno poslužuje, razvijajući svoje motoričke vještine i učeći o važnosti zdravog načina života.

Jabadabado drveni set za kuhanje je idealan poklon za sve male kuharice i kuhare koji žele razvijati kreativnost i istraživati svijet kuhanja kroz igru. Ovaj set će ih inspirirati i omogućiti im da se osjećaju kao pravi majstori kuhinje. Ne propustite priliku da svojoj djeci pružite ovu vrijednu i zabavnu igračku koja će im donijeti mnogo radosti i naučiti ih važnim životnim vještinama.

Značajke

  • Drveni set za kuhanje za djecu
  • Razvija kreativnost i vještine kroz igru
  • Sigurno rezanje drvenog voća i povrća
  • Uči djecu o pripremi hrane i zdravoj prehrani
  • Edukativni alat za razvoj motoričkih vještina
  • Idealno za male kuharice i kuhare