Ploča aktivnosti Winfun – Globetrotter

125,60 KM

“Otkrijte svijet uz Globetrotter Ploču Aktivnosti 000876 – igra koja osvaja srce i potiče razvoj vašeg djeteta!.

Na zalihi

Ploča aktivnosti Winfun - Globetrotter 125,60 KM
Požurite, samo 5 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Interaktivna igraća ploča Globetrotter Ploča Aktivnosti  je savršen način da osigurate pravilan razvoj vašeg djeteta. Ova šarena ploča je opremljena svjetlima, pokretnim elementima, tipkama raznih oblika i boja. Pruža djetetu mnogo razvojnih aktivnosti. Uz to, ima i mnoge obrazovne vrijednosti, što je čini savršenom igračkom koja ne smije nedostajati u dječjoj sobi.

Ova edukativna ploča potiče vizualni i motorički razvoj te potiče dijete na aktivnost. Pokretni elementi pozitivno utječu na motoričku koordinaciju, kognitivne sposobnosti i razmišljanje o uzrocima i posljedicama. Tijekom igre, dijete uči – upoznaje nove oblike, boje i zvukove. Akcije pritiskanja, guranja i okretanja povećavaju preciznost pokreta ruku. Piskovi i svjetla stimuliraju sluh i vid djeteta.

Ova ploča nudi mnogo zabave i učenja. Zahvaljujući upravljaču i avionu, dijete može aktivno upravljati letjelicom i okretati propelere. Pored upravljača nalazi se poluga sa zvukom i indikatorom brzine. Valjak s matematičkim brojevima i likovima upoznaje dijete s osnovama matematike. Tri velika gumba s svjetlima i melodijama pružaju dodatnu zabavu i stimulaciju.

Ova ploča također ima i pokretne elemente, poput pokretnih zupčanika i abakusa na vratu žirafe. Pokretni elementi pomažu u razvijanju fine motorike djeteta, dok abakus pruža mogućnost učenja boja i brojanja.

Ovu ploču možete koristiti kako biste pomogli svom djetetu u razvoju različitih vještina, poput koordinacije oka i ruke, kognitivnih sposobnosti i uzročno-posljedičnog razmišljanja. Svi elementi su sigurni za upotrebu i otporni na udarce, tako da možete biti sigurni da će vaše dijete imati sigurnu i zabavnu igračku.

Nabavite Globetrotter Ploču Aktivnosti 000876 i pružite svom djetetu interaktivnu i obrazovnu igru koja će ga oduševiti i poticati njegov razvoj.

Značajke

  • Razvija vizualne i motoričke vještine djeteta.
  • Uči dijete o oblicima, bojama i zvukovima.
  • Potiče kreativno razmišljanje i uzročno-posljedično razmišljanje.
  • Pruža brojne zabavne i edukativne aktivnosti.
  • Sigurna i izdržljiva igračka za dječju sobu.
  • Potiče koordinaciju oka i ruke te kognitivne sposobnosti.