Edukativni set I’m Genius – Dino Stem Triceratops

31,45 KM

Oživite djetinjstvo vašeg mališana uz I’m Genius Dino STEM Triceratopsa – otkrijte fascinantni svijet dinosaura koji će razviti maštu i znatiželju vašeg djeteta!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Edukativni set I'm Genius - Dino Stem Triceratops 31,45 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Upoznajte fascinantan svijet dinosaurusa uz proizvod I’m Genius Dino STEM Triceratops! Ovaj inovativni proizvod podržava dječje učenje na zanimljiv način, pomažući malim istraživačima da povežu različita područja i bolje razumiju svijet oko sebe.

Sastavljanje vlastitog pokretnog Triceratopsa nikada nije bilo zabavnije! Uz dijelove koji su uključeni u paket, vaša djeca mogu izgraditi svog vlastitog dinosaurusa koji se može kretati zahvaljujući kotačima ispod šapa. Ovo je više od obične igre s konstrukcijom – to je iskustvo učenja koje potiče kreativnost i razvija motoričke vještine kod djece.

Sigurnost naših malih korisnika nam je izuzetno važna. Svi dijelovi, uključujući i odvijač, izrađeni su od visokokvalitetne plastike koja osigurava sigurnost pri rukovanju. Možete biti mirni znajući da je ovaj proizvod pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio najviše sigurnosne standarde.

Ali to nije sve! U kutiji ćete također pronaći fantastične slagalice originalnog oblika koje će razvijati logičko razmišljanje vašeg djeteta. I ne zaboravimo na naljepnice koje će dodatno uljepšati ovaj kreativni proces.

Sa I’m Genius Dino STEM Triceratopsom, vaše dijete će istovremeno uživati i učiti – stvarajući prekrasnog Triceratopsa, razvijat će kreativnost, motoričke vještine i logičko razmišljanje.

Neka vaše dijete zaroni u svijet dinosaurusa uz I’m Genius Dino STEM Triceratopsa! Kupite svoj primjerak danas i potaknite djetetovu znatiželju i ljubav prema učenju. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da zajedno proširimo horizonte malim istraživačima!

Značajke

  • I’m Genius Dino STEM Triceratops – zabavno i edukativno iskustvo!
  • Sastavljajte svog vlastitog pokretnog Triceratopsa.
  • Sigurni dijelovi od visokokvalitetne plastike.
  • Fantastične slagalice za logičko razmišljanje.
  • Dodatne naljepnice za kreativni proces.
  • Potiče kreativnost, motoričke vještine i logičko razmišljanje.