Akcija!

Ploča – Piši Briši

Original price was: 15,90 KM.Current price is: 9,90 KM.

-38%

Oslobodite svoje dijete kreativnosti s prenosivom pločom Piši Briši.

Na zalihi

Ploča - Piši Briši 15,90 KM Original price was: 15,90 KM.9,90 KMCurrent price is: 9,90 KM.
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Jeste li ikada željeli iznenaditi svog malog umjetnika nečim posebnim i zabavnim? Predstavljamo vam Magnetnu ploču za crtanje Ploča Piši Briši koja će oduševiti vaše dijete i pružiti mu mnoštvo kreativnih mogućnosti.

Dijete može koristiti posebnu olovku koja dolazi u kompletu kako bi crtalo ili pisalo po ploči. Jednostavnim povlačenjem male poluge na dnu ploče mogu se obrisati sve što je nacrtano ili napisano, a zatim ploču vratiti u prvobitni položaj.

Dizajnirana s 4 svijetle boje: zelena, plava, žuta, crvena, u 4 zonske boje i s super slatkom pozadinom, djeca će je obožavati i više se zabavljati s raznobojnim crtežima! Posebna igračka za djevojčice i dječake.

Prenosiva veličina za nadolazeće kreatore u pokretu. Lagana za jednostavnu upotrebu bez pomoći roditelja, zadovoljava snažne kreativne potrebe vašeg djeteta. Djeca mogu igrati gdje god idu, čak i u automobilu tijekom putovanja. Mali prenosivi set igračaka za djevojčice i dječake.

S brzim čišćenjem, djeca mogu lako obrisati sve crteže i izbrisati slike samo jednim potezom. Jednostavno povucite ugrađeni glatki klizač preko ploče kako biste očistili površinu i pripremili se za njihovu sljedeću avanturu.

Ploča Piši Briši  je idealan poklon za rođendane, praznike ili bilo koju drugu posebnu prigodu. Vaše dijete će se osjećati posebno i voljeno kad mu poklonite ovu magnetnu ploču za crtanje.

Neka vaš mali umjetnik istražuje maštoviti svijet crtanja s Pločom Piši Briši. Kupite je danas i vidjet ćete kako vaše dijete neprestano stvara nove i jedinstvene umjetničke radove.

 

Značajke

  • Dječja ploča Piši Briši za crtanje bez nereda i boje.
  • Dizajnirana s 4 svijetle pozadinske boje.
  • Prenosiva veličina za kreativnost u pokretu.
  • Brzo čišćenje jednim potezom za sljedeću avanturu.
  • Sigurna i jednostavna za upotrebu bez pomoći roditelja.
  • Idealna igračka za djevojčice i dječake.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.