Igraonica – kućica s toboganom i ljuljačkom 229561

699,90 KM

Multifunkcionalna igraonica kućica s toboganom i ljuljačkom -nevjerojatna zabava koju vaše dijete zaslužuje!

Na zalihi

Igraonica - kućica s toboganom i ljuljačkom 229561 699,90 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Pokušavamo spojiti zabavu i iskustvo unutar jedne igre. U ovom slučaju predstavit ćemo vam novu kućicu s toboganom i ljuljačkom, koja ima 3 zabavna dijela.

Ovaj igralište ima dio u kojem mališani mogu živjeti i zamisliti iskustvo vlastite kuće, kojoj se pristupa kroz široko i sigurno bočno stubište. Ima dalekozor koji će vam omogućiti da goste vidite iz velike udaljenosti i za njih pripremite cijelu gozbu. Ovaj odjeljak pomoći će mališanu da razvije fine motoričke sposobnosti zahvaljujući zvukovima i ugrađenom upravljaču.

Uključeno je klizno zabavno područje, ova igra ima tobogan velikog promjera koji će pružiti beskrajan smijeh i iskustva.
Zatim ima odjeljak za ekskluzivno korištenje glazbene ljuljačke, koji uključuje visokokvalitetnu ljuljačku sa sustavom koji omogućuje dulje vrijeme ljuljanja, ima sigurnosni mehanizam unutar ljuljačke i sadrži gumbe kako bi i mališan mogao komunicirati i stimulirati njihova slušna osjetila.

Šokantna stvar kod ovog igrališta je da biste pomislili da će zauzeti puno prostora, ali naprotiv, ovaj tobogan za ljuljanje ima jednostavan i kompaktan dizajn, lako ga je sastaviti i postaviti u bilo kojem prostoru. izrađena je od visokokvalitetne plastike koja omogućuje kontinuiranu i dugotrajnu upotrebu.

Preporučena dob: od 1 godine.

Certificirani HDPE materijal: Naš materijal izrađen je od certificiranog HDPE materijala. Potpuno je netoksičan i neće utjecati na zdravlje bebe. Roditelji mogu bezbrižno kupiti ovaj set i izgraditi igralište iz snova za svoje malene.

Stabilna i sigurna struktura puna je dizajna. Uzorci stepenica ne samo da privlače dječju pozornost već i učinkovito sprječavaju klizanje. Glatka površina omogućuje djeci slobodnu i ugodnu igru. Struktura je dovoljno stabilna, a možete i ubrizgati vodu na dnu kako biste dodatno poboljšali stabilnost. Radi sigurnosti djece, nadograđeni tobogan također je pažljivo dizajniran kako bi spriječio da djeca slučajno skliznu.

Dvostruka zaštita: Želimo učiniti da se roditelji osjećaju opuštenije dok se njihova djeca igraju. Sjedalo za ljuljanje dizajnirano je s pregradom , a dodan je dodatni sigurnosni pojas za sekundarnu zaštitu.

Potpuno prilagođena: Vesela ljuljačka je podesiva na 2 različite razine, što je u potpunosti prilagođeno malim bebama koje svakim danom rastu. Ukupno težište ljuljanja postavljeno je na najnižu moguću visinu i siguran položaj, tako da se djeca mogu slobodno igrati bez brige o pretjeranom ljuljanju.

Visoka kvaliteta: Jamčimo da će naši proizvodi ostati u vrlo dobrom stanju nakon dugotrajne upotrebe ili čak u teškim klimatskim uvjetima. Svi će dijelovi zadržati visoku izdržljivost između temperatura -50°C~50°C.

Dimenzija:240cm*190cm*220cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.