Igraonica – autobus s ljuljačkom i toboganom 229557

299,95 KM

Neka radost i uzbuđenje ispune svaki dan uz Tobogan 229557 – nevjerojatna zabava koju vaše dijete zaslužuje!

Na zalihi

Igraonica - autobus s ljuljačkom i toboganom 229557 299,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

ASTM CERTIFICIRAN + HDPE MATERIJAL – Tobogan za malu djecu izrađen je od HDPE materijala koji je bez mirisa i certificiran od strane ASTM i CPSIA. Čvrsta struktura i glatka površina osiguravaju izdržljivost i pružaju ugodno iskustvo klizanja. Može izdržati do 60kg, što odgovara težini većine male djece.

Set ljuljačke i tobogana 5 u 1 – Dječji tobogan je svestrano igralište za malu djecu, koje uključuje penjalicu, ljuljačku, tobogan, kućicu za igranje u autobusu i mogućnost igranja košarke, koja nudi razne aktivnosti kako bi djeca bila angažirana i kako bih se zabavljala. Kako bi se osigurala stabilnost i sigurnost tijekom korištenja, preporuča se dodavanje vode ili pijeska u bazu ljuljačke.

Udobna ljuljačka, ljuljačka za malu djecu ima odvojivi jastuk i 4 vakuumske podloge, čineći sjedalo ljuljačke udobniji za dijete. Tobogan za malu djecu prikladan je za dobi od 1-3 godine. Sigurnosna pregrada je dizajnirana da spriječi da se dijete nagne prema naprijed ili da isklizne iz ljuljačke.

Kuća za igru ​​s autobusom – dijete može otvoriti vrata, ući u unutarnji prostor, okrenuti volan, zatrubiti i simulirati vožnju, nudeći impresivno i maštovito iskustvo igranja. Napomena: obrišite dječji set za igru ​​čistom krpom prije upotrebe , uklonite svu prašinu koja se mogla nakupiti tijekom skladištenja ili transporta.

Dizajn zatvorenog stubišta – Tri područja tobogana: područje ubrzanja, područje usporavanja i tampon zona. Ovaj dizajn omogućuje djeci da postupno povećavaju brzinu, sigurno usporavaju i glatko prelaze između dijelova tobogana i poda. A zatvorene stepenice sprječavaju proklizavanje dječjih stopala ili zapinjanje, smanjujući rizik od spoticanja ili pada

Savršen dar za malu djecu – tobogan za malu djecu prekrasan je dar za malu djecu od 1-3 godine zbog svoje sposobnosti da potakne tjelesnu aktivnost, koordinaciju i ravnotežu kod male djece, bilo da se radi o rođendanu, Božiću ili nekoj drugoj posebnoj prigodi. Također nude osjećaj avanture i postignuća dok se mala djeca uče penjati i spuštati.

Kupnja bez brige – vrijednosni paket: tobogan, košarkaška lopta, košarkaški obruč, korisnički priručnik, 2 pakiranja neklizajućih čarapa, ljuljačka, mekani jastuk i 4 vakuumske podloge. Dimenzije: 215cm x 170cm x 100cm. Možete ga sastaviti bez dodatnih alata, prikladan za unutarnju i vanjsku upotrebu, provjerite jesu li svi priključci sigurni.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.