Akcija!

Fisher Price Sveznalica Psic Hodalica

117,05 KM

-12%

Neka vaša beba istražuje, uči i raste kroz igru uz šarmantnog psića hodalicu – Mattel Fp Sveznalica Psić će biti njihov najbolji prijatelj

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ako želite da vaša beba istražuje, uči i razvija se kroz igru, Fisher Price Sveznalica Psić Hodalica je idealan izbor za vas! Ovaj šarmantni psić pruža praktične i zanimljive aktivnosti, puno ohrabrujućih fraza i podrške za prve korake.

Akademski aspekt igre izuzetno je važan, stoga ovaj psić će bebi predstaviti slova, boje, brojeve, oblike i čak riječi na hrvatskom jeziku! Pomoću veselih pjesama i fraza, beba će se kroz igru naučiti mnogo novih stvari.

Osim toga, Fisher Price Sveznalica Psić Hodalica podržava razvoj grubih motoričkih sposobnosti. Ohrabruje bebu da se kreće i interaktira s aktivnostima na hodalici. Može se podići da ustane na noge i napravi prve korake uz podršku svog slatkog prijatelja.

Zainteresiranost bebe je ključna, a kada beba otkrije kako aktivirati glazbu i fraze pritiskanjem tipki ili guranjem hodalice, primijetit će da njihove radnje mogu rezultirati zabavnim stvarima.

Sveznalica Psić Hodalica ima 2 načina igre koji se prilagođavaju razvoju bebe: sjedenje i igranje, te hodanje. Guranjem psića aktiviraju se zabavna glazba i ohrabrujuće fraze. Psić također ima 7 praktičnih aktivnosti, kao što su osvjetljavanje tipki na klaviru i nosu, okretanje stranica i mnogo toga.

S više od 75 pjesama, zvukova i fraza, ovaj psić će bebi predstaviti slova, brojeve, oblike, boje i mnoge druge stvari. Sadržaj učenja se mijenja kako beba raste i razvija se, zahvaljujući tehnologiji Smart Stages.

Važno je napomenuti da se ambalaža ne smije ostavljati na dohvat bebi. Prije davanja igračke bebi, uklonite svu ambalažu. Molimo vas da nadgledate dijete dok se igra s ovom igračkom. Čuvajte upute i oznake za buduće reference. Igračku držite dalje od vatre i izbjegavajte izlaganje visokim temperaturama i vlazi.

Fisher Price Sveznalica Psić Hodalica je savršena igračka koja će omogućiti vašoj bebi da se igra, uči i razvija na najbolji mogući način!

Značajke

  • Psić hodalica s praktičnim i zabavnim aktivnostima
  • Učenje slova, brojeva, boja i oblika kroz igru
  • Podržava razvoj finih i grubih motoričkih sposobnosti
  • Interaktivne tipke i guranje za aktiviranje glazbe i fraza
  • 2 načina igre: sjedenje i igranje te hodanje
  • Više od 75 pjesama, zvukova i fraza za učenje

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.