Edukativne Karte Piši-Briši Engleski+Marker

8,95 KM

Savršen alat za razvoj jezičnih vještina kod djece. Siguran put do uspjeha!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Edukativne karte “Piši-Briši Engleski+Marker” su savršen alat koji će pomoći djeci da nauče prve riječi engleskog jezika na jednostavan i zabavan način. S ovim setom od 50 karata, djeca će imati priliku razviti vještine pisanja i prepoznavanja riječi.

Svaka kartica sadrži sliku predmeta i točan naziv na engleskom jeziku. Ova kombinacija omogućuje djeci da koriste svoje pisanje i upišu traženo slovo na kartici. Taj proces pomaže djeci da razviju sposobnost rješavanja problema dok uče engleski jezik.

Ovaj set karata ne samo da će pomoći djeci da nauče nove riječi, već će im pružiti i mogućnost da steknu samopouzdanje u svoje vještine pisanja. Razvijanje sposobnosti pisanja ključan je korak u procesu učenja jezika i ovaj set karata to omogućuje na jednostavan i interaktivan način.

Uz ove edukativne karte, djeca će se zabavljati dok uče. Ove karte su dizajnirane privlačno i zanimljivo za djecu svih uzrasta. Svaka karta ima jasne slike i boje koje privlače pažnju djece i potiču njihov interes za učenje engleskog jezika.

Nemojte propustiti priliku da svojoj djeci omogućite ovaj efikasan i zabavan način učenja engleskog jezika. Uz Edukativne karte “Piši-Briši Engleski+Marker”, vaše dijete će razviti svoje jezične vještine dok se zabavlja. Neka vaše dijete postane pravi jezični stručnjak s ovim setom karata!

Značajke

  • Kartice za učenje engleskog jezika s pisanjem i brisanjem
  • Razvija vještine pisanja i prepoznavanja riječi
  • Potiče samopouzdanje i interes za učenje engleskog jezika
  • Zabavno učenje kroz privlačan dizajn i boje
  • Efikasan i interaktivan način učenja
  • Razvija jezične vještine kroz zabavne aktivnosti

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.