Drveni Labirint Moji Šumski Prijatelji 272215

34,95 KM

Uživajte u fantastičnoj avanturi s našim drvenim labirintom – Dvostruka zabava za male istraživače!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Drveni Labirint Moji Šumski Prijatelji 272215
34,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Drveni labirint 272215 – Dvostruka zabava za male istraživače!

Jeste li spremni za avanturu s našim fantastičnim drvenim labirintom? Ova zabavna igračka je dizajnirana kako bi potaknula maštu i razvoj dječjih vještina. Sa svojim šumskim životinjama i nestašnim majmunima, ova 2u1 igračka oduševit će svako dijete.

Labirint je oblikovan kao drvena kuća s velikim stablom, pri čemu svaki dio predstavlja različitu igru. Unutar kuće, šumske životinje su sagradile svoj vlastiti labirint kuglica i s radošću se kotrljaju s krova do prizemlja. No, ne smiju biti zaustavljene malim preprekama koje se kriju na pola puta. Kada uspješno pređu stazu, zazvoni zvono. Kako bismo dodali malo raznolikosti, nestašni majmuni su se smjestili na drvo i igraju se okolo. Isprobajte ovaj zabavni labirint sa zvoncem i originalnu stazu za majmune na kojoj oni veselo skakuću.

Zašto biste trebali odabrati ovaj labirint:
– Kvalitetna izrada – koristimo visokokvalitetne materijale, površina i elementi igre su glatko oblikovani.
– Originalan dizajn – labirint ima oblik kuće s šumskim životinjama i velikog stabla na kojem se igraju majmuni.
– Neutralne boje – kombinacija prirodnog drva i lijepih toniranih boja čini ovaj 2u1 labirint pogodnim kako za djevojčice tako i za dječake.
– 2u1 igračka – kuća je labirint s preprekama i zvonom na kraju, a stablo je zabavna staza za majmune koji veselo skaču oko njega.
– Kuća – s labirintom sa životinjama, djeca mogu organizirati utrke. Koja će životinja biti najbrža na donjem katu? Hoće li ih neka neočekivana prepreka zaustaviti? Malo zvonce će djeci pokazati da je životinja stigla do cilja.
– Stablo – vesela staza za nestašne majmune zabavit će i djevojčice i dječake. Samo stavite jednog od majmuna na vrh stabla i gledajte kako veselo skače prema dolje.
– Zabavna igračka za cijelu obitelj.
– Razvoj vještina – djeca će na prirodan način razvijati fine i grube motoričke vještine, koordinaciju oka i ruke, logičko razmišljanje, kreativnost, učiti se koncentrirati i razvijati strpljenje.
– Sigurna igračka za djecu – izrađena od prirodnih materijala, dodaci su obojeni sigurnim netoksičnim bojama na bazi vode.

Tehnički parametri:
Dimenzije: 29,6 x 9 x 30,5 cm.
Materijal: Wacholder drvo, šperploča, MDF.
Certifikati: CE, 2009/48/EC, EN 71-1, EN 71-2 i EN 71-3.
Preporučena dob: od 1,5 godine, 18m+.

Dovedite svoje dijete u svijet mašte i razvoja s našim Drvenim Labirintom 272215. Ova izvanredna i sigurna igračka pruža dvostruku zabavu i potiče dječju kreativnost i motoričke vještine. Neka se mali istraživači zabave i istraže sve mogućnosti koje im ovaj labirint pruža. Kupite svoj primjerak danas i uživajte u satima zabave i igre zajedno s vašim djetetom!

Značajke

  • Dvostruka zabava za male istraživače – labirint i zabavna staza za majmune.
  • Kvalitetna izrada i originalan dizajn s šumskim životinjama i stablom.
  • Neutralne boje prikladne za djevojčice i dječake.
  • Razvoj motoričkih vještina i kreativnosti kod djece.
  • Sigurna igračka od prirodnih materijala i netoksičnih boja.
  • Igračka za cijelu obitelj – sati zabave i igre zajedno.