Drvena Igračka Pop up Toster 199126

22,95 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Drvena vatrogasna postaja: Vatrogasna postaja na tri razine sadrži ured, sobu za odmor, helikopter s vlastitim sletištem, vatrogasno vozilo s parkirnim mjestom, dva vatrogasca, dva aparata za gašenje požara i više dodataka. Potrebno sklapanje od strane odrasle osobe.

REALISTIČNA KUHINJSKA IGRA: Kotačić se okreće kako bi se postavio tajmer, poluga se spušta i izbacuje tost, upotrijebite nož za rezanje komadića maslaca, prilagodite svoje sendviče, ovaj toster daje djeci pravo iskustvo pripreme doručka.

SATI EDUKATIVNE ZABAVE: igranje s ovim drvenim pop-up setom tostera daje djeci prirodan način igranja uloga. Ovaj dječji kuhinjski komplet za igru ​​s hranom potiče koordinaciju oko-ruka i fine motoričke sposobnosti , potiče kreativnost i maštu, razvija društvene vještine i gradi samopouzdanje.

VISOKOKVALITETNI I SIGURNI: Izrađene od izdržljivog i čvrstog drva, premazane bojom na bazi vode koja je BPA i bez olova, veličine za male ruke, toster igračke za djecu su prikladne za djecu, mogu izdržati grubu igru ​​i trajati godinama. Izvrsno izrađen s okruglim rubovima bez krhotina, možete biti sigurni da ćete pustiti svoju bebu da se igra s njim.

SAVRŠEN POKLON ZA DJECU: S ovim setom djeca na zabavan i privlačan način uče dok se igraju. Nije potrebna montaža. Apsolutno je savršen dar za djecu od 3-5 godina za rođendane.

U SET JE UKLJUČENO: 14 kuhinjskih dodataka za igranje: 2 kruha, 2 maslaca, 1 tanjur, 1 nož, 1 šalica, 1 narezana rajčica, 1 sir, 1 pečeno jaje, 1 povrće, 1 mliječna jagoda, 1 jogurt s poklopcem, 1 toster i 1 ljubazna i pravovremena korisnička služba.