Akcija!

Edukativna igračka Boombar Math Intelligence Board

17,90 KM

-28%

Drvena ploča sa oblicima i ribicama.

 

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Predstavljamo vam kvalitetnu edukativnu igračku – ploču sa brojevima, oblicima i ribicama za pecanje, idealnu za djecu od 3+ godine. Ova igračka je savršena kombinacija zabave i razvoja važnih vještina koje su ključne za rast i razvoj djeteta.

Slagalice mogu pomoći u razvoju prepoznavanja oblika, boja, ručne spretnosti, logike, slaganja, koordinacije oko-ruka i drugih kognitivnih sposobnosti. Kroz igru i interakciju sa ovom igračkom, vaše dijete će razviti fine motoričke sposobnosti i unaprijediti svoju kreativnost.

Ploča sa brojevima, oblicima i ribicama za pecanje je izrađena od kvalitetnog materijala, što je čini trajnom i izdržljivom. Osim toga, privlačan dizajn i veseli tonovi boja osiguravaju da će vaše dijete uživati u ovoj igri.

Ova edukativna igračka je prikladan dar za svako dijete. Bilo da tražite rođendanski poklon ili jednostavno želite nagraditi svoje dijete, ploča sa brojevima, oblicima i ribicama za pecanje je odličan izbor.

Naručite kvalitetnu igračku – ploču sa brojevima, oblicima i ribicama za pecanje na bimaco.net i pružite svom djetetu najbolju igru za razvoj njihovih kognitivnih i motoričkih sposobnosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.