Akcija!

Edukativna igračka Boombar Math Intelligence Board

17,90 KM

-28%

Drvena ploča sa oblicima i ribicama.

 

Na zalihi

Edukativna igračka Boombar Math Intelligence Board 24,90 KM 17,90 KM
Nabavite svoj primjerak prije nego što bude kasno! Zalihe su skoro rasprodane!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Predstavljamo vam kvalitetnu edukativnu igračku – ploču sa brojevima, oblicima i ribicama za pecanje, idealnu za djecu od 3+ godine. Ova igračka je savršena kombinacija zabave i razvoja važnih vještina koje su ključne za rast i razvoj djeteta.

Slagalice mogu pomoći u razvoju prepoznavanja oblika, boja, ručne spretnosti, logike, slaganja, koordinacije oko-ruka i drugih kognitivnih sposobnosti. Kroz igru i interakciju sa ovom igračkom, vaše dijete će razviti fine motoričke sposobnosti i unaprijediti svoju kreativnost.

Ploča sa brojevima, oblicima i ribicama za pecanje je izrađena od kvalitetnog materijala, što je čini trajnom i izdržljivom. Osim toga, privlačan dizajn i veseli tonovi boja osiguravaju da će vaše dijete uživati u ovoj igri.

Ova edukativna igračka je prikladan dar za svako dijete. Bilo da tražite rođendanski poklon ili jednostavno želite nagraditi svoje dijete, ploča sa brojevima, oblicima i ribicama za pecanje je odličan izbor.

Naručite kvalitetnu igračku – ploču sa brojevima, oblicima i ribicama za pecanje na bimaco.net i pružite svom djetetu najbolju igru za razvoj njihovih kognitivnih i motoričkih sposobnosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Edukativna igračka Boombar Math Intelligence Board”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)