Dodirni I Odjeti Malog Ponija!

22,45 KM

Magično putovanje dodirivanja i osjetila s Malim Ponijem – Očarajte svog mališana i otputujte u svijet mašte!

Na zalihi

Dodirni I Odjeti Malog Ponija! 22,45 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dodirni i osjeti Malog Ponija!

Dobrodošli u čarobni svijet Malog Ponija! Ova predivna knjiga je sve što vaši mališani trebaju da se upuste u nevjerojatnu avanturu dodirivanja, otkrivanja i prepoznavanja. Svojim snažnim kontrastima, šarenim površinama i velikim sretnim licima, ova knjiga će očarati vaše dijete i pružiti mu sate i sate zabave.

S tvrdim uvezom, ova knjiga je izuzetno izdržljiva, pa se bez brige može prepustiti rukama vašeg mališana. Dimenzije od 16x17x2,5 cm savršeno odgovaraju dječjim rukama, omogućavajući im da istražuju svaku stranicu s lakoćom.

S ukupno 10 stranica, ova knjiga pruža mnoštvo mogućnosti za otkrivanje. Svaka stranica je pažljivo osmišljena da stimuliše osjetila vašeg mališana. Šarene površine, teksture i oblici na stranicama će privući pažnju i otključati dječju znatiželju.

Dodirni i osjeti Malog Ponija! je više od obične knjige – to je putovanje kroz svijet mašte i istraživanja. Vaše dijete će biti očarano dok dodiruje, opipava i prepoznaje razne elemente na stranicama. Ovo iskustvo će potaknuti razvoj finih motoričkih vještina, osjetilnih sposobnosti i kognitivnog razmišljanja kod vašeg mališana.

Uz ovu knjigu, vaše dijete će se upoznati s predivnim Malim Ponićem i njegovim prijateljima. Pozivamo najmlađe da se pridruže ovom neodoljivom društvu i da zajedno uživaju u čarobnim trenucima.

Neka vaše dijete otkrije radost čitanja i istraživanja uz Dodirni i osjeti Malog Ponija! Ovo je savršen poklon za svakog mališana i garantira sate neprestane zabave i učenja. Ne propustite priliku da vaše dijete postane dio ove nevjerojatne avanture. Kupite svoj primjerak danas!

Značajke

  • Otkrijte čarobni svijet Malog Ponija kroz dodir i osjet.
  • Snažni kontrasti, šarene površine, i velika sretna lica.
  • Izuzetno izdržljiva knjiga za mališane, dimenzija 16x17x2,5 cm.
  • Stimulira osjetila i potiče razvoj finih motoričkih vještina.
  • Putovanje kroz svijet mašte uz predivnog Malog Ponića.
  • Poklonite sate zabave i učenja s Dodirni i osjeti Malog Ponija!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.