Dječja blagajna s mikrofonom

39,90 KM

Opremite svoje malene prodavače najrealističnijom blagajnom koja oduševljava sve mališane.

Na zalihi

Dječja blagajna s mikrofonom 39,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Izrađena od sigurnih i ekoloških materijala naša dječja blagajna oduševiti će malene trgovce! Dizajn okruglog ruba pružit će maksimalnu sigurnost i zadovoljiti sigurnosne standarde igračaka i 100% je siguran za vašu djecu.

Sa inteligentnim identifikacijskim skenerom blagajna će također pročitati proizvod koji kupujete a kalkulator može automatski dodati ukupni iznos.

Analogni mikrofon može dopustiti djetetu da najavi neku obavijest o trgovini,  tako da djeca uče o komunikacijskim vještinama.

24 komada namirnica supermarketa: Uključite voće, povrće, pića, kolačiće, gotovinu, kovanice, kreditnu karticu i tako dalje. Djeci je zanimljivo oponašati  roditelje kako plaćaju nakon kupnje, što pomaže u učenju kognitivnih vještina i vještina donošenja odluka.

Namijenjena je djeci od 3 godine i donosi puno zabave uz učenje. Ova igračka je opremljena mnogim zanimljivim funkcijama koje će oduševiti djecu. Ova igračka je sjajan način za djecu da se zabave i istovremeno uče. Potiče njihovu maštu, razvija kreativno razmišljanje i podučava osnovne matematičke operacije.

Uz ovu blagajnu, djeca će se osjećati kao pravi prodavači i sigurno će uživati u igri trgovine. Ovo je idealan poklon za djecu koja vole igrati uloge i žele naučiti o svijetu trgovine.