Dinosaur Sa Svjetlom I Zvukom 22100498

13,95 KM

“Nadahnite djetetovu maštu s Dinosaurom s svjetlom i zvukom 22100498 – nevjerojatna avantura koja će ga oduševiti!.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dinosaur s svjetlom i zvukom 22100494 je proizvod koji će oduševiti sve male ljubitelje dinosaura. Sa svojim živopisnim bojama, svjetlima i zvučnim efektima, ovaj dinozaur pruža jedinstvenu i interaktivnu igračku koja će potaknuti dječju maštu i kreativnost.

Kada se pritisne odgovarajući gumb, dinosaur će izdati realističan zvuk koji će djecu prenijeti u svijet pradavnih vremena. Svijetla na njegovu tijelu dodatno će poboljšati doživljaj, stvarajući uzbudljivu i dinamičnu atmosferu za igru. Dinosaur također ima pokretne udove i glavu, što omogućava djeci da simuliraju njegove pokrete i stvaraju vlastite avanture.

Ova igračka nije samo zabavna, već je i edukativna. Pružamo vam detaljne informacije o vrsti dinosaura koju ovaj proizvod predstavlja – naučit ćete sve o njegovoj prehrani, načinu života i drugim zanimljivostima. Djeca će biti oduševljena što su naučila nešto novo i bit će motivirana da istražuju i saznaju više o dinosaurusima.

Kako bismo potaknuli vaše dijete na kreativnu igru, ovaj dinozaur je idealan za uloge i scenarije. Također može biti sjajna ideja za društvenu igru s prijateljima i obitelji.

Ovaj proizvod je dostupan po izuzetno pristupačnoj cijeni i može se naručiti putem naše web stranice. Iskoristite priliku i postanite istraživač dinosaurima s ovim zabavnim igračkama!

Naručite odmah i osigurajte svom djetetu sate zabave, učenja i mašte s dinosaurima s svjetlom i zvukom 22100494.

Značajke

  • Dinosaurus s svjetlom i zvukom za male ljubitelje.
  • Interaktivna igračka s realističnim zvukom i živopisnim bojama.
  • Pokretni udovi i glava za stvaranje vlastitih avantura.
  • Edukativna igračka o dinosaurima za učenje i istraživanje.
  • Idealno za uloge, scenarije i društvenu igru.
  • Pristupačna cijena i brza dostava putem web stranice.