Autosjedalica Cybex – Solution T I-Fix Plus Mirage Grey

539,90 KM

Osigurajte najbolju zaštitu i udobnost vašem djetetu s Cybex Solution T i-Fix PLUS autosjedalicom u boji Mirage Grey.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Cybex Solution T i-Fix PLUS u boji Mirage Grey je vrhunska autosjedalica koja će pružiti udobnost i sigurnost vašem djetetu tijekom putovanja. Sa izvanrednim vijekom trajanja od devet godina, ova autosjedalica će pratiti vaše dijete sve do dvanaeste godine, pokrivajući sve promjene i izazove koje donosi djetinjstvo.

Ova autosjedalica je opremljena brojnim sigurnosnim značajkama koje će vas oduševiti. Patentirano podesivo naslon za glavu osigurava da djetetova glava uvijek bude u sigurnom položaju tijekom vožnje, čak i kada spava. U slučaju bočnog sudara, glava djeteta će biti zaštićena, smanjujući rizik od ozljede glave čak sedam puta. Podesive zaštite za glavu i ramena, zajedno s automatskim podešavanjem širine sjedala, omogućuju jednostavno i brzo prilagođavanje sjedala rastu djeteta.

Dodatna značajka ove autosjedalice je sustav ventilacije koji osigurava da vaše dijete bude ugodno tijekom cijele godine, čak i u vrućim ljetnim danima. Osim toga, napredna bočna zaštita od udara aktivira se automatski prije montaže i smanjuje silu udara za više od 20%, uz energetski apsorbirajuću ljusku.

Montaža autosjedalice je jednostavna zahvaljujući ISOFIX sustavu, koji omogućuje lako pričvršćivanje u vozilo. Vizualni indikatori prikazuju ispravnu montažu autosjedalice. Naslon za leđa sjedala se savršeno prilagođava vozilu, pružajući udobniju vožnju.

Ova verzija PLUS autosjedalice ima dodatne mrežaste umetke za još bolju cirkulaciju zraka i udobnost.

Cybex Solution T i-Fix PLUS autosjedalica je odobrena prema UN R129/03 i-Size regulativi i namijenjena je djeci od otprilike 3 do 12 godina, težine od otprilike 15 do 50 kg i visine od 100 cm do 150 cm. Autosjedalica teži 7,2 kg, a dimenzije su L40,5 x Š53 x V62,5 cm.

Uz autosjedalicu dolazi korisnički vodič i trogodišnje jamstvo proizvođača. Tkanina presvlake je periva u perilici rublja na 30°C.

Odaberite Cybex Solution T i-Fix PLUS autosjedalicu u boji Mirage Grey i osigurajte sigurnost i udobnost za vaše dijete tijekom vožnje.

Značajke

  • Cybex Solution T i-Fix PLUS autosjedalica – vrhunska sigurnost i udobnost.
  • Patentirani podesivi naslon za glavu za zaštitu tijekom vožnje.
  • Sustav ventilacije za ugodnu vožnju tijekom cijele godine.
  • Jednostavna montaža uz ISOFIX sustav.
  • Odobrena prema UN R129/03 i-Size regulativi.
  • Trogodišnje jamstvo i periva presvlaka.