Autosjedalica Cybex – Cloud T i-Size Plus Sepia Black

599,00 KM

Najudobnija autosjedalica za vašu bebu – Cybex Cloud T I-Size Plus Sepia Black osigurava sigurnost i udobnost dok raste!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Cybex Cloud T I-Size Plus Sepia Black je autosjedalica koja je napravljena kako bi pružila maksimalnu fleksibilnost i udobnost djetetu dok raste. Ova inovativna sjedalica omogućuje podesiv položaj u automobilu i može se koristiti kao dio putnog sustava.

Jedna od ključnih značajki ove sjedalice je inovativni sustav nagiba koji omogućuje da se naslon i naslon za noge postave u potpuno vodoravan položaj, pružajući ergonomski ležeći položaj. Također, ima poseban jastuk za novorođenčad koji omogućuje gotovo vodoravan položaj za bebu. Kada beba naraste do visine od 60 cm, može se ukloniti jastuk.

Sjedalica ima naslon za glavu koji se može podešavati po visini u 12 pozicija i ima integrirani vodič za pojaseve. Također ima retraktabilnu sunčanu kapuljaču s FPU 50+ zaštiti od sunčevih zraka, koja ima prozračnu mrežicu za bolju ventilaciju.

Za povećanje sigurnosti u slučaju bočnog sudara, sjedalica ima provjerenu L.S.P. (Linear Side-impact Protection) tehnologiju koja smanjuje silu udarca za 25%. Ova tehnologija zajedno sa strukturom sjedalice koja apsorbira energiju pruža dodatnu zaštitu djetetu.

Sjedalica je kompatibilna s različitim Cybex kolica (potrebni su adapteri) kako bi se olakšao prijelaz između automobila i kolica. Izvan automobila, sjedalica nudi gotovo vodoravan položaj, sličan onome u nosiljci.

Cloud T I-Size se može rotirati prema vratima automobila za lakši ulazak i izlazak (uz Base T). Također, presvlake su perive u perilici rublja na 30°C.

Ova sjedalica može se koristiti od rođenja pa do približno 24 mjeseca, odnosno od 45 do 87 cm visine djeteta, s maksimalnom težinom djeteta do 13 kg.

Postoje dvije opcije za instalaciju sjedalice: instalacija s bazom i instalacija s pojasevima (može se koristiti na bilo kojem sjedalu u automobilu).

Cloud T I-Size sjedalica je stvorena kako bi osigurala sigurnost vašeg djeteta i zadovoljstvo roditelja. Nabavite svoju sjedalicu već danas i pružite svom djetetu najbolje iskustvo vožnje u automobilu!

Značajke

  • Cybex Cloud T I-Size Plus: autosjedalica za udobnost i sigurnost
  • Podesiv položaj za rastuću djecu
  • Naslon za noge i naslon vodoravno postavljivi
  • Prilagodljiv naslon za glavu i sunčana kapuljača
  • L.S.P. tehnologija za zaštitu od bočnih sudara
  • Kompatibilna s Cybex kolicima i jednostavna za instalaciju