Autosjedalica Cybex – Cloud T i-Size Plus Mirage Grey Dark Grey

599,00 KM

Udobno, sigurno i stilski: Autosjedalica Cloud T pruža sve što tvoje novorođenče treba!

Na zalihi

Autosjedalica Cybex - Cloud T i-Size Plus Mirage Grey Dark Grey 599,00 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Olakšvamo roditeljstvo kroz jednostavnost, sigurnost i transparentnost u svemu što radimo.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama.
  • Proizvodi odobreni od institucija EU
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni.
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH.
Zagarantirana sigurna kupovina

Cybex Cloud T i-Size Plus autosjedalica u boji Mirage Grey Dark Grey je savršen izbor za udobnost i sigurnost tvog novorođenčeta. Ova inovativna autosjedalica je dio modularnog T-Line sistema i može se montirati na Z2 ili T bazu (koja se prodaje zasebno).

Sa Cloud T autosjedalicom, postavljanje i izvlačenje djeteta je iznimno jednostavno zahvaljujući rotirajućem mehanizmu Base T (prodaje se zasebno). Također, autosjedalica ima poseban umetak za novorođenčad koji se može izvaditi. Kada je Cloud T autosjedalica montirana na kolica (koja se prodaju zasebno), možeš postaviti ergonomski položaj u potpuno ležeći položaj.

Sigurnost je na prvom mjestu s autosjedalicom Cloud T i-Size. Ona apsorbira udarce i pomaže u zaštiti tvog djeteta. U slučaju bočnog udara, kombinacija školjke koja apsorbira energiju i LSP (Linear Side-impact Protection) sustava pruža povećanu sigurnost i smanjuje sile udarca za oko 25%.

Autosjedalica također ima dodatne sigurnosne karakteristike, poput ekstra širokih Y-remenova s mekanim podstavama i podesivog naslona za glavu ili leđa. Ove funkcije pružaju maksimalnu udobnost tijekom vožnje i visoku sigurnost u slučaju nezgode.

Također, Cloud T autosjedalica je testirana u skladu s UN R129/03 standardima i ima UV-zaštitu 50+ na svom XXL krovu. Materijali od kojih je napravljena poboljšavaju protok zraka, čime se osigurava svježina tijekom vožnje.

Cloud T autosjedalica je kompatibilna s Cybex T i Z2 bazom (koje se prodaju zasebno) i može se instalirati u suprotnom smjeru od smjera vožnje pomoću Isofix sustava ili sigurnosnog pojasa vozila.

S dimenzijama 67 x 44 x 38-60 cm i težinom od 4,5 kg, autosjedalica je pogodna za djecu od rođenja do otprilike 24 mjeseca (45 do 87 cm, do 13 kg).

Zašto odabrati Cloud T? Ova autosjedalica pruža udoban i ergonomski položaj, izvanrednu ventilaciju, jednostavno postavljanje djeteta i praktičnost u automobilu i na kolicima.

T-Line modularni sustav ti omogućava da koristiš Cloud T i Sirona T autosjedalice samo na jednoj bazi, čime ti pruža dugotrajnu sigurnost tijekom vožnje. Bazu možeš kupiti zasebno.

S Cybex Cloud T autosjedalicom dobit ćeš sigurnost, udobnost i stil.

Značajke

  • Udobnost i sigurnost za novorođenče uz Cybex Cloud T autosjedalicu.
  • Praktično postavljanje djeteta i izvanredna ventilacija.
  • Zaštita od bočnih udara i povećana sigurnost.
  • Maksimalna udobnost i sigurnost tijekom vožnje.
  • Kompatibilna s Cybex T i Z2 bazom za dugotrajnu sigurnost.
  • Moderni dizajn i stil uz Cybex Cloud T autosjedalicu.