Bibs Cup Set Blush

25,90 KM

Spremni za nevjerojatno iskustvo? Set šalica Blush dolazi s ekskluzivnim poklopcem i otvara vrata u svijet savršeno dijeljenih obroka i pića s obitelji!

Na zalihi

Bibs Cup Set Blush 25,90 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Oduševite se našim novim proizvodom – Set šalica Blush! Ovaj set šalica dolazi s praktičnim poklopcem koji je idealan za putovanja i omogućuje vam da sa sobom ponesete piće, grickalice ili druge osvježavajuće napitke za sebe i svoje dijete. Također, ovaj poklopac vam omogućuje da jednostavno spremite hranu u hladnjak kako biste smanjili bacanje hrane.

Naša kolekcija za vrijeme obroka promovira socijalne prednosti dijeljenja obroka s malom djecom. Dijeljenje obroka ne samo da uči djecu o hrani, već sjedenje za stolom s obitelji također pomaže djeci razvijati socijalne vještine i učiti kako jesti.

Set šalica Blush izrađen je od 100% sigurnog i prehrambenog materijala. Ovaj višenamjenski proizvod može se koristiti kao šalica ili kao posuda za grickalice kada ste u pokretu. Može izdržati zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici, pranje u perilici posuđa i zamrzavanje (poklopac se ne smije zagrijavati u mikrovalnoj pećnici).

Set se sastoji od dvije šalice i poklopca koji su otporni na klizanje i ergonomski oblikovani za najbolje prianjanje dječjih ruku. Šalice se mogu složiti, što olakšava njihovo spremanje.

Set šalica Blush ne samo da je praktičan proizvod, već također potiče socijalne prednosti dijeljenja obroka i pića. Ovaj proizvod će stvoriti predivno iskustvo za vas i vaše dijete.

Značajke

  • Set šalica Blush s praktičnim poklopcem za putovanja
  • Socijalne prednosti dijeljenja obroka s djecom
  • Izrađen od 100% sigurnog i prehrambenog materijala
  • Višenamjenski proizvod za piće i grickalice
  • Otporan na klizanje i ergonomski dizajniran
  • Potiče obiteljsko iskustvo i smanjuje otpad hrane

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.