Bibs Cup Set Sage

25,90 KM

Otkrijte Revolucionarni BIBS Set čaša i Uživajte u Bezbrižnom Vremenu s Vašim Mališanom!

Na zalihi

Bibs Cup Set Sage 25,90 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Naš BIBS Set čaša je savršeni proizvod koji će ti olakšati život i omogućiti da uživaš u trenucima s tvojim djetetom. Izrađene od 100% sigurnog i prehrambeno prihvatljivog materijala, ove čaše su idealne za samostalno hranjenje i razvoj fine motorike kod djece.

S oblikom koji pruža najbolji mogući hvat i materijalom koji ne klizi, naše čaše su ergonomski dizajnirane tako da tvoje dijete može sigurno držati čašu i piti bez straha od prolijevanja. Zakrivljeni rub za pijenje poboljšava taktilno iskustvo i omogućuje veću kontrolu položaja tekućine dok ulazi u usta, potičući razvoj pravilnih oralnih i gutajućih vještina.

Ove čaše su izdržljive za zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici, pranje u perilici posuđa i zamrzavanje, što ih čini praktičnima i jednostavnima za održavanje. Poklopci osiguravaju da možeš lako nositi čašu sa sobom na putu, s užinom ili drugim osvježenjima. Samo pazi da poklopci ne stavljate u mikrovalnu pećnicu.

Naš BIBS Set čaša je dizajniran i proizveden u Danskoj, što jamči visoku kvalitetu i sigurnost proizvoda. Također se pridržavamo europskog standarda EN 14372 kako bismo osigurali da naš proizvod zadovoljava najstrože sigurnosne standarde.

Razvijamo naše proizvode s najvećim poštovanjem prema planetu i djeci koja će ga naslijediti. Naš cilj je stvoriti proizvode koji su sigurni, funkcionalni i ekološki prihvatljivi. Odabirom BIBS Set čaša, donosiš održivu odluku koja će pozitivno utjecati na tebe, tvoje dijete i planetu.

Nabavi svoj BIBS Set čaša danas i uživaj u jednostavnosti, sigurnosti i funkcionalnosti koje omogućava ova izvrsna inovacija.

Značajke

  • Set čaša za djecu s poklopcima za putovanje.
  • Ergonomski dizajn za bolji prihvat i kontrolu.
  • Potiče razvoj oralnih i gutajućih vještina.
  • Izdržljive za mikrovalnu, perilicu posuđa i zamrzavanje.
  • U skladu s europskim sigurnosnim standardima.
  • Etički proizvedeno u Danskoj.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.