Cry Babies Baby Logic Fun

24,45 KM

Probudite djetetovu maštu i razvijajte kognitivne vještine uz Cry Babies Baby Logic Fun!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Cry Babies Baby Logic Fun je edukativna igra namijenjena najmlađima, već od godine dana. U ovoj igri, djeca će imati priliku riješiti male puzzle koje se samokorigiraju, povezujući se s Cry Babies s mnoštvom aktivnosti koje ih karakteriziraju. Sve to mogu učiniti unutar trodimenzionalne kuće u obliku bočice, koja je dio igre.

Ova igra nije samo igračka, već i emocionalno iskustvo. Kroz nju, djeca se mogu povezati s Cry Babies likovima i istraživati različite aktivnosti koje su im dragocjene. Bočica-kuća pruža interaktivan i zabavan način za učenje, razvoj fine motorike i logičkog razmišljanja.

Ovo je proizvod koji će probuditi mnogo pozitivnih emocija kod djeteta, ali i roditelja. Igra potiče razvoj kreativnosti i mašte kod najmlađih, dok istovremeno pruža obilje zabave i edukacije. Kroz rješavanje mini-puzzli, djeca će razvijati svoje kognitivne vještine i logičko razmišljanje.

Cry Babies Baby Logic Fun je idealna igra za djecu koja su u fazi istraživanja i učenja. Odličan je alat za roditelje koji žele potaknuti razvoj svoje djece na zabavan i interaktivan način. Ova igra omogućuje djetetu da se osjeća pametno i uspješno kad uspije riješiti puzle, pružajući mu osjećaj samopouzdanja i postignuća.

Ne gubite vrijeme i priuštite svom djetetu ovu sjajnu igru koja će ga zabaviti i educirati istovremeno. Uz Cry Babies Baby Logic Fun, vaše dijete će imati nevjerojatnu avanturu u svijetu mašte i učenja.

Značajke

  • Edukativna igra za djecu od godine dana i više
  • Rješavajte samokorigirajuće puzzle s Cry Babies likovima
  • Trodimenzionalna kuća u obliku bočice kao dio igre
  • Potiče razvoj fine motorike i logičkog razmišljanja
  • Razvijanje kreativnosti i mašte kod najmlađih
  • Osjećaj samopouzdanja i postignuća kroz rješavanje mini-puzzli

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.