Akcija!

Crazy Craft Drveni Kamion

Original price was: 29,00 KM.Current price is: 19,90 KM.

-31%

Na zalihi

Crazy Craft Drveni Kamion 29,00 KM Original price was: 29,00 KM.19,90 KMCurrent price is: 19,90 KM.
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Crazy craft truck je spreman za gradnju! Napunjen drvenim građevinskim dijelovima i prethodno izbušenim rupama za drvene čavle i vijke, sam kamion je mobilno gradilište. Spajajte obojene građevne blokove kako biste stvorili strukture jarkih boja na kotačima! Ovaj zabavni kamion uključuje čekić, odvijač, ključ, dasku, čavle, matice i vijke – spremite ga u prikolicu kako bi vaši mali graditelji bili spremni za sljedeću igru!

MATERIJAL: drvo; izdržljiv, visokokvalitetan, netoksičan i sigurano. Svi naši drveni proizvodi izrađeni su od izdržljivog i čvrstog drva, premazane bojom na bazi vode koja je BPA i bez olova. Kamion ima okrugle rubove bez krhotina, možete biti sigurni i pustiti svoje dijete da se igra s njim.

DJEČIJA KLUPA: Smiješna dječja klupa za lupanje potiče i razvija dječje motoričke sposobnosti, koordinaciju oko-ruka, praktične sposobnosti, poboljšava naprezanje mišića

3 u 1 DRVENA IGRAČKA: kombinacija građevinskih kocki, vučnog vozila i igračaka za lupanje; ova igračka kod mališana razvija maštu, prepoznavanje, istraživanje i motoričke sposobnosti
Prekrasan rođendanski poklon za dječake i djevojčice od 1 2 3 4 5 6 godina