Edukativna igračka Carotina Maxi – Godišnja doba i vrijeme

27,00 KM

Otkrijte čaroliju godišnjih doba i rasporedite vrijeme poput profesionalca uz Carotina Maxi igru.

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Edukativna igračka Carotina Maxi - Godišnja doba i vrijeme 27,00 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Carotina Maxi Godišnja Doba i Vrijeme je sveobuhvatna i edukativna igra koja će tvoje dijete naučiti o godišnjim dobima, mjesecima, danima u tjednu i čitanju sata. Ova igra je dizajnirana da bude zabavna i poučna istovremeno, pomažući djeci da razviju vještine učenja kroz interaktivne aktivnosti.

Jedna od igara u ovom kompletu je puzzle godišnja doba, koja će tvoje dijete upoznati sa četiri godišnja doba – proljeće, ljeto, jesen i zima. Kroz sjajne i šarene slike, tvoje dijete će naučiti prepoznati karakteristike svakog godišnjeg doba i povezati ih s odgovarajućim slikama.

Druga igra uključuje puža sa satom, gdje će tvoje dijete naučiti čitanje sata i razumijevanje različitih vremenskih jedinica. Kroz okretanje kazaljki na satu, djeca će naučiti koliko je sati i kako koristiti sate i minute u svakodnevnim aktivnostima.

Treća igra uključuje bubamaru sa danima u tjednu, gdje će djeca naučiti dane u tjednu i razvijati vještine organizacije vremena. Kroz interaktivne igre s bubamarom, tvoje dijete će brzo naučiti redoslijed dana u tjednu i povezati ih s različitim aktivnostima.

Posljednja igra je kornjača s mjesecima i godišnjim dobima. Kroz ovu igru, tvoje dijete će naučiti o različitim mjesecima u godini i kako su povezani s odgovarajućim godišnjim dobima. Kroz zabavne i edukativne aktivnosti, djeca će razviti svoje znanje o kalendaru i vremenskim ciklusima.

Carotina Maxi Godišnja Doba i Vrijeme je idealna igra za djecu koja žele naučiti o godišnjim dobima, mjesecima, danima u tjednu i čitanju sata na zabavan i interaktivan način. Ova igra će razviti djetetovu kreativnost, logičko razmišljanje i vještine organizacije vremena. Kupi ovu igru danas i omogući svom djetetu da istražuje i uči o svijetu oko sebe!

Značajke

  • Zabavna i edukativna igra o godišnjim dobima, mjesecima i vremenu.
  • Sjajne slike koje pomažu djeci da nauče o godišnjim dobima.
  • Naučite djecu čitati sat kroz interaktivne igre.
  • Razvijanje organizacijskih vještina kroz igru sa danima u tjednu.
  • Upoznajte djecu sa mjesecima i godišnjim dobima kroz zabavne aktivnosti.
  • Razvijanje kreativnosti, logičkog razmišljanja i vještina organizacije vremena.