Carotina Baby Maxi Farma

31,45 KM

Izradite igru u učenju i zabavite se s Carotina Baby Maxi Farmom, igračkom koja potiče razvoj vašeg djeteta!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Carotina Baby Maxi Farma je savršena igračka koja će potaknuti razvoj vještina kod tvog djeteta dok se zabavlja. Ova kolekcija jednostavnih edukativnih igara napravljena je od sigurnih materijala koji su prikladni za mlađu djecu.

Uz veliku slagalicu s motivima životinja i 3D kuću, tvoje dijete će se beskrajno zabavljati. Sastavljanje slagalice od kvalitetnog kartona pomoći će razviti motoričke vještine i logičko razmišljanje. A tu su i 4 geometrijska oblika s kojima će dijete moći istraživati i učiti geometriju na zabavan način.

No, Carotina Baby Maxi Farma je puno više od obične igračke. 3D kuća koja dolazi u setu pruža dodatnu edukativnu vrijednost. Djeca mogu koristiti kuću ne samo kao sorter, već mogu i učiti imena životinja na interaktivan način. Samo nek posegnu u kuću, izvuku životinju i bez gledanja u nju, imenuju je. Ova interaktivna igra potiče razvoj jezičnih vještina i pamćenja kod najmlađih.

Carotina Baby Maxi Farma je igra koja će tvoje dijete zadržati zainteresiranim i zabavljenim, dok istovremeno razvija važne vještine. Kvalitetni materijali osiguravaju da će igračka dugo trajati i biti sigurna za upotrebu. Ova igra nije samo zabavna, već i edukativna, pružajući tvojem djetetu priliku za učenje dok se igra.

Narudžba Carotina Baby Maxi Farme je pravi izbor za tvoje dijete. Ne propusti ovu priliku i omogući svom djetetu razvoj i zabavu koju zaslužuje. Kupi Carotina Baby Maxi Farmu danas i vidi kako tvoje dijete raste i uči kroz igru!

Značajke

  • Edukativna igračka za razvoj vještina kod djece.
  • Sigurni materijali prikladni za mlađu djecu.
  • Slagalice i geometrijski oblici za motoričke vještine i logiku.
  • Interaktivna kućica za učenje imena životinja.
  • Dugotrajna i sigurna igračka.
  • Prilika za učenje kroz igru.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.