Bibs Pacifier Box Baby Blue 4200231

29,90 KM

Savršena kombinacija praktičnosti i ljepote za vašu bebu – BIBS Kutija za Dude Baby Blue 4200231 je odgovor na sve vaše potrebe!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

BIBS Kutija za Dude Baby Blue 4200231 – Savršena kombinacija praktičnosti, sigurnosti i stila!

Postoji proizvod koji ne samo da će vam olakšati život, već će vam i pružiti potpunu sigurnost i udobnost za vašu bebu. BIBS Kutija za Dude Baby Blue 4200231 je višenamjenski proizvod koji ne samo da može poslužiti za čuvanje duda dok ste u pokretu, već i kao sterilizator za mikrovalnu pećnicu.

Kutija može držati do tri BIBS duda, a dolazi i s umetkom koji može držati jedan dud. Izrađena je od 100% sigurnog i prehrambenog materijala, tako da se može koristiti čak i za sterilizaciju duda. Ova kutija za dude je dizajnirana i proizvedena u Danskoj, poštujući sve sigurnosne i standarde u skladu s europskom normom.

Vaša beba zaslužuje samo najbolje, zato je BIBS Kutija za Dude Baby Blue 4200231 vaš najbolji izbor. Može se očistiti u perilici posuđa, što čini održavanje ovog proizvoda jednostavnim i praktičnim.

Osim što je korisna i sigurna, ova kutija za dude je i ekološki prihvatljiva. Razvijamo naše proizvode s najvećom brigom za planetu i za djecu koja će je naslijediti.

Ne čekajte više! Nabavite BIBS Kutiju za Dude Baby Blue 4200231 i osigurajte svojoj bebi udobnost, sigurnost i praktičnost koju zaslužuje. Požurite i napravite korak prema rješenju koje će vam uštedjeti vrijeme i pružiti miran um. Neodoljiva kombinacija stila, sigurnosti i funkcionalnosti čeka samo na vas!

Odlučite se danas za BIBS Kutiju za Dude Baby Blue 4200231 i pružite svojoj bebi najbolje iskustvo!

Materijal: polipropilen (kutija) / silikon (vezica)

Dimenzije: 5 x 7.2 x 7.2 cm

Značajke:

  • Višenamjenska kutija za dude s praktičnim dizajnom
  • Sterilizira i čuva do tri BIBS duda
  • Izrađena od sigurnog i prehrambenog materijala
  • Dizajnirana i proizvedena u Danskoj
  • Može se čistiti u perilici posuđa
  • Ekološki prihvatljiva i funkcionalna