Dude Bibs – Ivory & Petrol 0+mj

21,90 KM

Izaberite najbolje za svoju bebu – BIBS cucla za sigurnost i sreću bez kraja!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

BIBS cuclu za bebe su jedinstvene svojom slatkom i praktičnom prirodom. Sa retro dizajnom i pažljivo odabranim kombinacijama boja, one su pravi izbor za sve roditelje koji traže prirodan proizvod koji će smiriti i umiriti njihovu bebu. Ove slatke cucle će postati neizostavan dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji vašeg mališana, a istovremeno će mu pružiti udobnost i sigurnost.

Izrađene u Danskoj od 100% prirodne gume drveta kaučuka, BIBS dude su oblikovane tako da imitiraju majčinu bradavicu, što olakšava bebi da se navikne na njih. Savitljive su i omogućavaju bebi da istisne zrak iz njih, imitirajući prirodno sisanje na majčinim grudima.

Ove cucle su testirane na sigurnost i kvalitet u AMTEST i Consumer Lab Denmark laboratorijima, što vam daje dodatnu sigurnost da je proizvod pouzdan i siguran za upotrebu.

Sterilizacija cucli je važan korak pre prvog korištenja. Nakon toga, redovito čišćenje cucli je ključno za održavanje njihove higijene. Za bebe mlađe od 3 mjeseca preporučuje se čišćenje svaki put kada cucla padne na pod, dok se za stariju djecu preporučuje ispiranje cucli jednom dnevno pod mlazom hladne vode, ako su pale na pod. Važno je napomenuti da cuclu ne treba prokuhavati, već pratiti upute za sterilizaciju i čišćenje kako biste osigurali dugotrajnost i sigurnost proizvoda.

U pakiranju se nalaze dvije BIBS Colour cuclu, idealne za bebe uzrasta od 0 do 6 mjeseci. Materijal od 100% prirodne gume bez PVC-a, BPA i ftalata jamči sigurnost i udobnost za vašu bebu.

Ne čekajte, odaberite BIBS cuclu i pružite vašoj bebi udobnost, sigurnost i slatke boje koje će oduševiti sve oko vas.

Značajke

  • Unikatan dizajn i praktičnost za sretne bebe.
  • Izrađene od 100% prirodne gume drveta kaučuka.
  • Testirane na sigurnost i kvalitet u laboratorijima.
  • Važno je sterilizirati i redovito čistiti cuclu.
  • Dolazi u pakiranju od 2 cucli za bebe uzrasta 0-6 mjeseci
  • Pružite udobnost i sigurnost uz slatke boje BIBS cucli.