Bibs Baby Bottle Sleeve Small Sage

19,90 KM

Nova BIBS navlaka za bočice je savršena zaštitna pratnja za vašu bebu na svakom koraku!

Na zalihi

Bibs Baby Bottle Sleeve Small Sage 19,90 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Nova BIBS navlaka za bočice omogućava vam lako nošenje svoje BIBS bočice za bebe bilo gdje da idete. Ova inovativna navlaka je dizajnirana kako bi zadovoljila vaše potrebe i olakšala vam život dok ste vani s bebom.

Jedna od glavnih prednosti ove navlake je što je prozirna na jednom dijelu, tako da možete jasno vidjeti koliko mlijeka je ostalo u bočici bez da je morate otvarati. To je vrlo praktično kada ste u pokretu i želite biti sigurni da beba ima dovoljno hrane.

Osim toga, navlaka ima remen koji vam omogućuje da je pričvrstite na kolica, krevet ili torbu. To znači da vam neće biti potrebne dodatne ruke ili torbe kako biste nosili bočicu sa sobom.

Materijal od kojeg je izrađena ova navlaka je neopren, što pruža odličnu zaštitu za staklenu bočicu u slučaju da padne. Bez obzira na to koliko dugo držite ručicu bočice, ne morate brinuti o njenom oštećenju.

Navlaka je dizajnirana tako da odgovara svim BIBS bočicama za bebe. Bez obzira na veličinu bočice koju imate, možete biti sigurni da će se navlaka savršeno prilagoditi.

Važno je napomenuti da trebate ukloniti navlaku prije nego što operete bočicu za bebe. Također, izvadite navlaku prije nego što ulijete kipuću vodu u bočicu. Navlaka može učiniti bočicu nestabilnom kada je stavite na ravnu površinu, pa postoji rizik da će se prevrnuti.

Kada je riječ o čišćenju, dovoljno je očistiti navlaku mokrom krpom i blagim sapunom, a zatim je ostaviti da se prirodno osuši.

BIBS Baby Bottle Sleeve Small Sage 9412250 pruža vam praktičnost i zaštitu za bočicu vaše bebe te vam omogućava da budete spremni za sve izazove roditeljstva. Ne morate brinuti je li vaša bočica sigurno spakirana za put, jer vam BIBS navlaka pruža sigurnost i mir. Kupite je danas i olakšajte si život!

Dimenzije: 8,8 cm (visina) / 5,9 cm (promjer)

Značajke

  • Nova BIBS navlaka za bočice – praktičnost i zaštita za bebe.
  • Prozirni dio omogućava provjeru količine mlijeka u bočici.
  • Jednostavno pričvršćivanje na kolica, krevet ili torbu.
  • Neopren materijal pruža izvrsnu zaštitu bočice.
  • Prilagodljiva svim BIBS bočicama za bebe.
  • Lagano čišćenje i održavanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.