Bibs Baby Bottle Sleeve Large Blush Navlaka za Bocu

21,90 KM

Savršena zaštita za tvoju bebu – Bibs Baby Bottle Sleeve Large Blush 9413244 pruža sigurnost i praktičnost na svakom koraku.

Na zalihi

Bibs Baby Bottle Sleeve Large Blush Navlaka za Bocu 21,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Sa BIBS Baby Bottle Sleeve ne morate brinuti o sigurnosti vaše bebine boce. Više ne morate brinuti o padovima i lomljenju staklene boce jer neoprenska tkanina pruža izvanrednu zaštitu. Skala na boci jasno se vidi kroz prozirni otvor na navlaci, što vam omogućuje jednostavno čitanje i precizno doziranje hrane za vašu bebu.

Osim što je funkcionalna, ova navlaka također ima estetski privlačan dizajn. To je savršen dodatak vašim kolima, vrećici ili bilo kojem drugom predmetu kojeg koristite za nošenje bebinog pribora. S čvrstom trakom za pričvršćivanje, možete biti sigurni da će vaša boca biti sigurno i praktično postavljena.

Ne samo da je ova navlaka praktična, već će vam pružiti i osjećaj sigurnosti da je vaša beba dobro zaštićena. Napravljena od visokokvalitetne neoprenske tkanine, ova navlaka pruža dodatnu izolaciju kako bi održala temperaturu hrane vaše bebe duže vrijeme. Bez obzira jeste li u pokretu ili kod kuće, možete biti sigurni da će boca uvijek biti na pravoj temperaturi za vašu bebu.

Prije čišćenja boce, obavezno skinite navlaku sa boce. Također, skinite navlaku sa boce prije nego što ulijete vrelu vodu u nju. Navlaka može učiniti bocu nestabilnom kada je postavljena na ravnu površinu, što stvara rizik od prevrtanja.

Donosite pametne odluke za svoju bebu i nabavite BIBS Baby Bottle Sleeve danas. Pružite svom djetetu najbolju zaštitu koja je funkcionalna, sigurna i estetski privlačna. Kupite svoju navlaku odvojeno od boce i budite spremni na sve izazove roditeljstva. Uživajte u miru uma i praktičnosti uz Bibs Baby Bottle Sleeve!

Značajke

  • Zaštita i praktičnost za bebine boce na putu.
  • Sigurnost staklene boce uz čarobnu neoprensku navlaku.
  • Jasna skala i precizno doziranje hrane za bebu.
  • Estetski privlačan dizajn
  • Sigurno pričvršćivanje na kola, krevet ili torbu.
  • Dodatna izolacija za održavanje temperature hrane.