Bibs Baby Bottle Large Petrol 9413260

21,90 KM

Neka BIBS Bottle Sleeve postane vaša najbolja pomagačica za sigurnost i praktičnost dječje bočice koju vaša beba obožava!

Na zalihi

Bibs Baby Bottle Large Petrol 9413260 21,90 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uz BIBS Bottle Sleeve, lako je nositi svoju BIBS Baby Bottle bilo gdje sa sobom.

Sada se ne morate brinuti o tome kako ćete sigurno transportirati bocu vaše bebe. Zahvaljujući BIBS Bottle Sleeve-u, imate praktično rješenje koje je dizajnirano kako bi vam olakšalo život i omogućilo vam da svoju BIBS Baby Bottle jednostavno ponesete na put.

Ovaj inovativni proizvod ima otvor kroz koji možete lako vidjeti razinu tekućine u boci, tako da uvijek znate koliko je beba popila i kada je vrijeme za novi obrok. Također, Bottle Sleeve ima remen koji se može pričvrstiti na kolica, krevet ili torbu, što vam omogućuje da bocu uvijek imate pri ruci, bez obzira gdje se nalazili.

Ono što čini BIBS Bottle Sleeve posebnim je čvrsti materijal od neoprena koji štiti staklenu bocu od oštećenja u slučaju pada. Sada se možete opustiti znajući da će vaša beba imati sigurnu i netaknutu bocu, čak i ako je ispustite.

BIBS Bottle Sleeve je dizajniran tako da odgovara svim BIBS Baby Bottle bocama, tako da je kompatibilan sa svim modelima i veličinama. Bez obzira na to koju bocu imate, možete biti sigurni da će se Bottle Sleeve savršeno prilagoditi i štititi je.

Ovaj proizvod izrađen je od neoprena, materijala koji je trajan, izdržljiv i jednostavan za održavanje. Kada je potrebno očistiti Bottle Sleeve, dovoljno je samo obrisati ga toplom vodom i blagim sapunom i ostaviti da se osuši na zraku.

Važno je napomenuti da je potrebno ukloniti Bottle Sleeve pri čišćenju boce i prilikom ulijevanja kipuće vode u nju. Sleeve može uzrokovati nestabilnost boce kada je postavljena na ravnu površinu i postoji rizik od prevrtanja.

Kao i svi naši proizvodi, BIBS Bottle Sleeve je etički proizveden, s najvećim poštovanjem prema planeti i djeci koja će naslijediti naš svijet. Možete biti sigurni da kupovinom ovog proizvoda podržavate održivost i brigu za budućnost naše djece.

Zamislite samo koliko će vam ovaj praktični proizvod olakšati život. Više se ne morate brinuti o sigurnosti boce vaše bebe, jer BIBS Bottle Sleeve to čini jednostavnim i praktičnim. Ponesite svoju BIBS Baby Bottle svugdje sa sobom i uživajte u svakom trenutku s vašom malom ljubimicom.

Dimenzije: 15,5 cm (visina) / 5,9 cm (promjer)

Značajke

  • Pruža praktično rješenje za transportiranje BIBS boce.
  • Otvor za praćenje razine tekućine u boci.
  • Mogućnost pričvršćivanja na kolica, krevet ili torbu.
  • Čvrsti materijal od neoprena štiti bocu od oštećenja.
  • Kompatibilan sa svim BIBS Baby Bottle modelima i veličinama.
  • Etički proizveden, podržava održivost i brigu za budućnost.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.