Autosjedalica Cybex Sirona S2 Size Moon Black

899,00 KM

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Sirona S2 i-Size nova je verzija autosjedalice popularnog proizvođača Cybex. Ovo sjedalo ima sve potrebne značajke za sigurnu i udobnu upotrebu. Ima novi sustav podešavanja naslona za glavu, 5 položaja podešavanja nagiba za prednju montažu i 5 podešavanja za stražnju montažu.

Sjedalica ima funkciju rotacije za 360 stupnjeva, što znatno olakšava umetanje djeteta unutra.

Funkcija rotacije
Poseban mehanizam sjedalice omogućuje njezino okretanje za 360 stupnjeva – zahvaljujući tome, umetanje i vađenje djeteta je izuzetno udobno i ne morate se savijati čak ni u manjim automobilima. .

Praktičan otklon sigurnosnog pojasa
Sjedalica je opremljena sustavom pojaseva koji ne smetaju pri postavljanju djeteta u sjedalicu. Često se pojasevi mogu zapetljati, a staviti bebu unutra je izazov, pogotovo ako beba ima loš dan. Cybex Sirona S2 i-Size eliminira ovaj problem zahvaljujući posebnim džepovima koji drže pojas tijekom postavljanja djeteta u sjedalicu.

Podesivi naslon za glavu
Naslon za glavu s desetak stupnjeva podešavanja osigurat će da se sjedalo može prilagoditi djetetu koje raste. Tako bebinu glavu čini u sigurnom položaju. Poluga za podešavanje naslona za glavu na Sirona S2 i-Size nalazi se na stražnjoj strani naslona za glavu.

Naslon za jednu ruku
Funkcija nagiba sjedala omogućuje postavljanje u 5 položaja, prema natrag i prema naprijed. Zahvaljujući ovoj funkciji, pronalaženje savršene pozicije neće biti izazov – čak ni za najzahtjevnijeg putnika.

Prednja i stražnja montaža
Sirona S2 i-Size postavlja se okrenuta prema natrag dok dijete ne dostigne visinu od 105 cm. Stražnje sjedalo omogućuje najsigurniji prijevoz djece. Naravno, za stariju djecu sjedalica omogućuje i vožnju okrenutu prema naprijed.

Isofix sustav
Instalacija s isofixom čini montažu sjedalice vrlo jednostavnom i omogućuje uklanjanje grešaka u montaži te utječe na njegovu stabilnost. Stabilizirajuća noga kod Sirona S2 i-Size modela dostupna je u crnoj boji zahvaljujući kojoj cijela stvar izgleda još ljepše.

Dodatni umetak za bebe
Sjedalica je namijenjena za prijevoz djece visine od 61 cm do 105 cm. Međutim, ako dijete nije dostiglo potrebnu visinu, ali mu individualni fizički razvoj dopušta promjenu sjedalice, možete dodatno nabaviti umetak posvećen ovom modelu sjedalice. Kupuje se posebno.