Monitor Nuvita S Projektorom 3015 Baby

260,10 KM

Monitor za bebe.

Na zalihi

Monitor Nuvita S Projektorom 3015 Baby 260,10 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Visoko kvalitetni video monitor proizvođača Nuvita. Uređaj je namjenjen za nadzor bebe. Olakšava roditeljima svakodnevnicu. Bebu je moguće gledati kao i osluškivani te pričati sa njom. Jednostavan je za uporabu. Ima noćni modus. Mjeri temperaturu prostorije. Lijepog i decentnog dizajna. Za okrug od cca. 650 m.

Više je od jednostavnog monitora za bebe jer nudi i senzorski doživljaj vašem djetetu zahvaljujući projektoru noćnog svjetla obojenim svjetlima koji reproduciraju zvijezde u sobi, kombinirajući ih s nizom od 6 uspavanki koje se mogu odabrati i aktivira se na daljinu (roditeljska jedinica).

 Zahvaljujući funkciji “govori i slušaj”, roditeljima omogućava interakciju s djetetom u slučaju iznenadnog buđenja i plakanja bez nužnog odlaska u sobu. Roditeljska jedinica također omogućava stalno praćenje sobne temperature, programiranje alarma za vrijeme obroka djeteta i primanje signala upozorenja ako se koristi u kombinaciji s bebom koja diše MAT 3015.

Opremljen VOX sustavom za aktivaciju, štedi potrošnju baterije, omogućavajući korištenje do 150 sati.
Roditeljska jedinica opremljena je litijumskom baterijom koja se može puniti putem USB kabela (uključena), dok dječja jedinica radi s punjivim AAA alkalnim baterijama.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.