Lego Paiseley-Eva Kuća

70,00 KM

Otkrijte Paisleyin svijet: LEGO set koji donosi maštovitu igru i nevjerojatne priče za djecu od 4 godine i više!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Lego Paiseley-Eva Kuća
70,00 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Paisley’s House LEGO set je savršen način da djecu u dobi od 4 godine i više upoznate s LEGO svijetom gradnje i maštovitom igrom. Ovaj set je posebno osmišljen za mlade graditelje i donosi puno zabave i otkrića.

Kuća se sastoji od dva kata, pri čemu se gornji kat može ukloniti kako bi se lakše istraživala kuhinja ispod. Uključuje i spavaću sobu i kupaonicu, a na donjem katu je kuhinja s priborom za igru uloga. U dvorištu se nalazi ugodan kutak gdje Paisley svira gitaru i piše glazbu, dok joj društvo pravi njen ljubimac, zec. Čak je tu i mrkva za zečića kao poslastica.

Ovaj LEGO set dolazi s posebnim Starter Brickom koji omogućuje brzo i zabavno iskustvo izgradnje. Također, uz pomoć LEGO Builder aplikacije možete zajedno s djetetom uživati u intuitivnoj avanturi izgradnje. Zoomirajte i rotirajte modele u 3D-u, spremite setove i pratite svoj napredak.

U LEGO Friends svijetu djeca će stvarati prijateljstva i otkrivati uzbudljiva mjesta gdje mogu uživati u maštovitoj igri i proživljavati avanture iz stvarnog života.

Ovaj Paisley-jev LEGO set je savršen poklon ili nagrada za djecu u dobi od 4 godine i više, koja vole maštovitu igru. Veličina seta je idealna za igru – visina je preko 16 cm, širina je 13 cm, a dubina je 12 cm.

Upute za sastavljanje su intuitivne, a uz pomoć LEGO Builder aplikacije lakše ćete pratiti korake i napredak. Svi LEGO dijelovi zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi bili dosljedni, kompatibilni i laki za sastavljanje.

Sigurnost je na prvom mjestu kod LEGO Friends kockica i dijelova. Oni su provjereni na padanje, grijanje, gnječenje, savijanje i analizirani kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne sigurnosne standarde.

Paisley’s House LEGO set vam pruža priliku da zajedno s djecom uživate u gradnji, maštovitoj igri i stvaranju nevjerojatnih priča. Dopustite im da istražuju, kreativno se izraze i izgrade svoj svijet pun zabave i prijateljstva.

Značajke

  • LEGO set za kreativnu igru s kućom i dvorištem.
  • Sadrži 2 kata, spavaću sobu, kupaonicu i kuhinju.
  • Uz Starter Brick za brzo sastavljanje.
  • Veličina seta: 16 cm visine, 13 cm širine, 12 cm dubine.
  • Intuitivne upute za sastavljanje i LEGO Builder aplikacija.
  • Sigurne i kvalitetne kockice za djecu od 4 godine i više.