Akcija!

Drvena Slagalica Vlakić Geometriski Oblici

Original price was: 15,00 KM.Current price is: 10,90 KM.

-27%

Na zalihi

Drvena Slagalica Vlakić Geometriski Oblici 15,00 KM Original price was: 15,00 KM.10,90 KMCurrent price is: 10,90 KM.
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

 

Naučite vaše mališane na zabavan način geometrijskim oblicima. Vlakić ima 10 geometrijskih oblika trokuta, pravokutnika, kvadrata i krugova različitih veličina i boja. Dijelovi slagalice imaju lijepe robusne gumbe, a slagalica je posebno debela i čvrsta (13 mm debljine)

Materijal visoke kvalitete: drvena igračka izrađena je od ekološki prihvatljivog drveta. Pojedinačna slagalica je ravna i glatka, boja je svijetla, sigurna, netoksična i ne blijedi.

Igračka za rano obrazovanje: Ova drvena slagalica posebno je dizajnirana za razvoj fine motorike, koordinacije oko-ruka i rješavanje problema. Također pomaže u promicanju prepoznavanja boja i oblika.

Slatka zagonetka: Drvena slagalica pruža mališanima puno zabave.

Edukativna igračka: slagalica potiče finu i grubu motoriku zahvaljujući čvrstim i praktičnim drvenim ručkama. Mala djeca uče staviti prave dijelove slagalice u odgovarajuće oblike.
Podučava finu motoriku: drvene slagalice su visoke kvalitete i privlače djecu svih uzrasta u vrtiću. Iznad svega, kompozicija boja je vrlo privlačna. Na prvi pogled jednostavna igračka međutim pravi je izazov za djecu.