Digitalni Fotoaparat S Trenutnim Ispisom Oat 76897 Hoppstar

224,95 KM

Oduševite svoje dijete s Hoppstar digitalnim fotoaparatom – trenutni ispis slika za trenutne uspomene koje će trajati zauvijek!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Digitalni Fotoaparat S Trenutnim Ispisom Oat 76897 Hoppstar
224,95 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Zaboravite na tradicionalne fotoaparate! Predstavljamo vam Hoppstar digitalni fotoaparat s trenutnim ispisom OAT 76897. Ovaj fantastičan proizvod je savršen za djecu stariju od 5 godina. Sada mogu fotografirati i odmah ispisati svoje slike! U samo 3 sekunde, vaša crno-bijela fotografija bit će pred vama, spremna za bojanje, dijeljenje, divljenje i još mnogo toga.

A roditelji, pazite! Sve to možete dobiti po nevjerojatnoj cijeni od samo 0,04 eura po fotografiji (u usporedbi s polaroid fotografijom koja košta oko 1,00 eura). Ali to nije sve! Hoppstar Artist nudi i okvire za fotografije, fotofiltre, 12 MP kameru, selfie kameru na stražnjoj strani, mogućnost snimanja videozapisa i još mnogo toga!

U pakiranju Hoppstar Artist kamere dobit ćete: sam fotoaparat, memorijsku karticu od 16 GB, traku za nošenje, USB kabel za punjenje, 1x OTG adapter Micro USB, 1x OTG adapter Tip C, 3 dodatne rolice papira i korisnički priručnik.

Kada kupite Hoppstar Artist, dobit ćete 3 rolne termičkog papira (2x obični termički papir i 1x samoljepljivi termički papir) u pakiranju proizvoda.

Ovaj digitalni fotoaparat ima niz značajki koje će oduševiti vas i vaše dijete, kao što su automatsko fokusiranje, automatska kontrola bijele boje, automatska kontrola ISO vrijednosti, automatska korekcija boja i svjetline, prepoznavanje lica te mnoge druge.

Hoppstar kamere su certificirane kvalitete i ispunjavaju standarde CE, EN71, RoHS, CCC, MA.

Molimo vas da digitalni fotoaparat čistite samo s blago vlažnom krpom. Nikada nemojte ostavljati fotoaparat na suncu ili blizu izvora topline. Također ga držite dalje od vlage i pazite da ne dođe u dodir s vodom. Ovaj fotoaparat nije vodootporan i ne smije se koristiti u vodi ili pod vodom. Pokušajte izbjegavati padanje fotoaparata na tvrde površine.

Važno je napomenuti da se Hoppstar kamere trebaju koristiti samo pod nadzorom odraslih. Također, molimo vas da ne prenosite fotografije ili videozapise snimljene drugim kamerama na Hoppstar dječju kameru.

Ovaj proizvod je izuzetno koristan i poučan za djecu, pa je važno redovito provjeravati jesu li sve komponente u dobrom stanju. Također, nikada nemojte sami otvarati proizvod. Sve popravke treba obaviti stručno osoblje.

Naručite Hoppstar digitalni fotoaparat s trenutnim ispisom OAT 76897 danas i omogućite svom djetetu da istražuje svijet fotografije na jedinstven način!

Značajke

  • Hoppstar digitalni fotoaparat s trenutnim ispisom za djecu od 5 godina.
  • Crno-bijele fotografije spremne za bojanje, dijeljenje i divljenje.
  • Cijena po fotografiji samo 0,04 eura, usporediva s polaroidom.
  • Hoppstar Artist nudi okvire, filtre, 12 MP kameru i selfie kameru.
  • Pakiranje uključuje fotoaparat, memorijsku karticu, traku i dodatni papir.
  • Certificirana kvaliteta, bez vode, pod nadzorom odraslih.