Igra Pecanja 272164

15,95 KM

“Prepustite se veselju i učenju s Igrom pecanja 272164 – Hitna zabava koja stimulira djetetov razvoj.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Igra Pecanja 272164
15,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Igra pecanja 272164 – Zabava koja razvija i poučava!

Ova vesela i edukativna igra pecanja ima brojne prednosti koje će oduševiti djecu i roditelje. Ne samo da će pružiti sate zabave, već će i pridonijeti razvoju vašeg djeteta na mnoge načine.

Jedna od glavnih prednosti ove igre je njezin pozitivan utjecaj na razvoj djetetove mašte. Kroz lov na šarene morske životinje, vaše dijete će vježbati logičko razmišljanje, pamćenje i razvijati vizualnu percepciju. Kombiniranje različitih oblika i boja će potaknuti kreativnost i maštovitost.

Osim toga, ova igra pruža priliku za učenje novog jezika. Svaka morska životinja ima broj i ime. Dok se dijete igra, može istovremeno naučiti nove riječi na drugom jeziku. Rani uzrast je idealno vrijeme za apsorpciju novih znanja, a učenje stranog jezika može donijeti mnoge prednosti u budućnosti.

Sigurnost je vrlo važna, posebno kada je riječ o igračkama za djecu. Igra pecanja 272164 ima blage rubove i većinu dijelova izrađenih od drva, što je čini sigurnom i zdravom za vaše dijete. Možete biti mirni znajući da je vaše dijete zaštićeno dok se igra.

Uz 25 elemenata u setu, ova igra nudi raznovrsnost i razigranost. Set se sastoji od 22 morske životinje i 2 udice. Magneti na udicama i životinjama dodatno povećavaju atraktivnost i olakšavaju hvatanje. Uz igru dolazi i kutija koja se može koristiti kao akvarij za igru.

Nema sumnje da ova igra ima privlačan izgled. Kombinacija kvalitetne izrade s živim bojama čini je privlačnom i interesantnom za djecu. Njihova radoznalost će biti probuđena, a igra će postati neodoljiva.

Specifikacije igre su sljedeće: materijal – drvo, dobna skupina – 3 godine i više, dimenzije kutije (širina/visina) – 18,3/8cm, duljina udice – 16,3cm, broj elemenata u setu – 25, težina s pakiranjem – 244g.

Sada je pravo vrijeme da svoje dijete iznenadite ovom sjajnom igrom pecanja. Pružite im priliku za zabavu, učenje i razvoj na jedinstven način. Ne propustite ovu priliku i naručite Igru pecanja 272164 danas!

Značajke

  • Vesela i edukativna igra pecanja za djecu
  • Razvija maštu, logičko razmišljanje i kreativnost
  • Učenje novog jezika kroz igru
  • Siguran i zdrav materijal za djecu
  • 25 elemenata za raznoliku igru
  • Privlačan izgled i visoka kvaliteta izrade