Drvena Ploča 24099922

49,90 KM

Dajte svojoj djeci najbolji alat za istraživanje kreativnosti – dvostrani drveni stalak s crnom i bijelom pločom.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Drvena Ploča 24099922
49,90 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Potakni maštu i kreativnost djece s ovim dvostranim drvenim stalakom koji ima crnu i bijelu ploču. Oba dijela su magnetska, što dodatno potiče igru i stvaranje. Ovaj stalak je savršen za obiteljsko obrazovanje, tečajeve, škole, ljetne kampove i aktivnosti roditelj-dijete. Odličan poklon za rođendan, Dan djece, upis ili natjecanje.

Raznovrsna oprema – Uz ovaj dječji stalak dolazi crna ploča, magnetna slova, slatki magnetni životinjski likovi, poklopac za kredu, gumica za kredu, kutija bez prašine za kreda i 6 magnetnih naljepnica za papir. Opremljen ovim zabavnim i edukativnim stalakom za djecu, vaša djeca će uživati u vježbanju abecede, brojeva i računanju.

Inspiracija za kreativnost – Ovaj drveni dječji stalak pružit će sate kreativnih aktivnosti poput slikanja, bojanja, pisanja slova i matematičkih igara, koje su istovremeno zabavne i edukativne. Crna/bijela ploča omogućuje da dvoje djece crtaju i igraju se istovremeno, što jača njihove međusobne veze.

Pretinac s donjom ladicom – Želite da crna ploča bude što funkcionalnija? Stalak ima donju ladicu za pohranu stvari, tako da sve bude uredno pospremljeno. Prostrani prostor na dnu može smjestiti sve potrebne stvari poput markera, krede i magnetske spužvaste četkice za ploču. Nakon upotrebe, sve će biti pospremljeno na jednom mjestu.

Zaštita djece na prvom mjestu – Ovaj dječji stalak izrađen je od 100% prirodne drvene bez ikakvog mirisa i kemikalija. Uz stalak dolaze i bezprašne kredice, tako da vaše dijete ostaje sigurno i bez nereda.

Pružite svojoj djeci nevjerojatno iskustvo kreativnosti i učenja s ovim drvenim dječjim stalakom. Prepustite se bojama, slovima i brojevima, i gledajte kako vaše dijete napreduje i izražava svoju maštu. Ne propustite ovu priliku da obradujete svoje dijete i potaknete njegovo razvijanje!

Značajke

  • Dvostrani drveni stalak s crnom i bijelom pločom.
  • Magnetna ploča s opremom za igru i učenje.
  • Potiče maštu i kreativnost djece.
  • Pruža sate zabave uz slikanje, pisanje i računanje.
  • Funkcionalan s pretincem za spremanje stvari.
  • Siguran za djecu, bez mirisa i kemikalija.