Drvena Edukativna Igračka Boje I Oblici 24035097

15,95 KM

“Otkrijte čarobnu drvenu igračku koja će oduševiti vaše dijete i potaknuti njegov razvoj!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Drvena Edukativna Igračka Boje I Oblici 24035097
15,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova predivna drvena igračka za slaganje osmišljena je kako bi potaknula razmišljanje vašeg djeteta i ljubav prema učenju kroz praktično istraživanje. Svaki komad pažljivo je osmišljen kako bi potaknuo kognitivni razvoj, poboljšao prepoznavanje boja i unaprijedio vještine sortiranja. Dok vaše dijete sastavlja drvene komadiće, ne samo se zabavlja, već i razvija kritičko razmišljanje i vještine rješavanja problema koje su bitne u ranom djetinjstvu.

Ova Montessori igračka je više od obične igre sortiranja. Potiče djecu da koriste svoju maštu i eksperimentiraju s gradnjom i balansiranjem. Takve aktivnosti su izvrsne za razvoj fine motorike i koordinaciju oka i ruke. Različite boje i oblici pomažu djeci da nauče razlikovati i kategorizirati, potičući rano razumijevanje geometrije i prepoznavanje boja.

Detalji drvene Montessori igračke za sortiranje i slaganje:
– Montessori igračka
– Boja: šarena
– Materijal: Drvo
– Prikladno za dob: Iznad 2 godine

Ovaj proizvod nije samo igračka, već i putovanje u svijet mašte i učenja. Zamislite kako vaše dijete istražuje boje i oblike, razmišlja kritički i rješava probleme. Ova igračka potiče razvoj finih motoričkih vještina i koordinaciju oka i ruke, dok istovremeno poboljšava prepoznavanje boja i sposobnost razlikovanja oblika. Vaše dijete će ne samo uživati u zabavi, već će i razvijati važne vještine za budući uspjeh.

Ne propustite priliku da svoje dijete darujete ovom edukativnom igračkom koja će im pružiti sate zabave i istovremeno stimulirati njihov razvoj.

Naručite odmah i pružite svom djetetu najbolje alate za rast i učenje!

Značajke

  • Drvena igračka za slaganje koja potiče razvoj djeteta.
  • Poboljšava kognitivne i motoričke vještine.
  • Razvija kritičko razmišljanje i vještine rješavanja problema.
  • Potiče razumijevanje boja i geometrije.
  • Maštovita i edukativna igra za djecu iznad 2 godine.