Dječji Stol s Pametnim Projektorom 22047597

16,95 KM

Prepustite se čaroliji kreativnosti s elektroničkim projektorom za crtanje.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Dječji Stol s Pametnim Projektorom 22047597
16,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Elektronički edukativni projektor za crtanje

S projektorom za crtanje djeca će se zabavljati na jednostavan način. Tri stupnja brzine. Kretanje unaprijed i unatrag kontrolira se prekidačima, dok središnji prekidač isključuje glazbu. Uključite projektor, umetnite prethodno otisnutu pločicu i projicirajte sliku koju će vaše dijete moći nacrtati prema uzoru.

Potaknite interes – Djeca prirodnim putem vole crtati, a ova igračka omogućava vašem djetetu da izrazi svoju kreativnost u svim aspektima stvaranja. Ova igračka omogućava vašem djetetu da se izrazi umjetnički. Izvrseno kao poklon. Preporučeno za djecu od 3 godine i više.

Kreativni poklon – Dječji stol za učenje s pametnim projektorom. Zabava s ovim simpatičnim stolom za crtanje pomaže djeci da nauče crtati i slikati, omogućava im razvijanje vještina kroz igru. Simpatičan dizajn čini ovu igračku idealnim poklonom za djecu.

Igračka za projiciranje i crtanje – Privlačna i izdržljiva pametna igračka, suvremena i stilski moderna, inovativna tehnologija za projekciju svjetla. Ovaj projektor za crtanje može poboljšati crtačke i fine motoričke vještine svakog djeteta na papiru.

Potpuni set: Set sadrži stroj za crtanje * 1, knjigu za crtanje * 1, olovku za crtanje * 12, diskove * 3 i ploču za brisanje * 1.

Ovaj elektronički edukativni projektor za crtanje je savršen način da vaše dijete razvija kreativnost i motoričke vještine. Kroz zabavu i igranje, djeca mogu naučiti crtati i slikati. Ovaj set dolazi s projektorskim stolom, knjigom za crtanje, olovkama, diskovima i pločom za brisanje, pružajući sve što je potrebno za kreativno izražavanje.

Ovaj šarmantan i moderan dizajn privlačit će djecu svih uzrasta. Projektor omogućava projiciranje različitih slika koje djeca mogu slijediti i nacrtati prema uzoru. Ovo je izvrstan način za poticanje mašte i kreativnosti kod djece.

Iznimno je važno da djeca razvijaju svoje umjetničke vještine od malih nogu, a ovaj projektor za crtanje pruža im upravo tu priliku. Također stvara poticajno okruženje za učenje i zabavu.

S ovim setom, vaše dijete će se osjećati kao pravi umjetnik. Pomaže im da razviju finu motoriku i koordinaciju oka-ruka dok crtaju. Ovaj komplet je savršen poklon za djecu svih uzrasta.

Značajke

  • Edukativni projektor za crtanje s tri stupnja brzine.
  • Poticanje kreativnosti kroz projiciranje i crtanje.
  • Dječji stol za ucenje s pametnim projektorom.
  • Razvijanje kreativnosti i motoričke vještine kroz igru.
  • Set sadrži sve potrebno za kreativno izražavanje.
  • Savršen poklon za djecu svih uzrasta.